Parjoale

Lista articolelor despre parjoale pe AflaCum.ro

Articole despre parjoale

Citeste cele mai noi articole despre parjoale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parjoale, pe AflaCum.ro!

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

Iata o varianta de parjoale cu varza.

Ingrediente:

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.

Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel, la alegere sau in combinatie.

Ingrediente:

O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata.

Chiar daca reteta clasica de parjoale se face dintr-un mix de carne vita cu porc, noi va propunem parjoale din piept de gaine. Aceste chiftele mai aplatizate ca forma fac senzatie la orice masa festiva.

Ingrediente:

- pieptul de la o gaina,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- unt proaspat (cat o nuca),
- o ceapa fiarta,
- un albus,
- sare, piper,
- un varf de cutit de bicarbonat,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.