Parmezan, svaiter

Lista articolelor despre parmezan si svaiter pe AflaCum.ro

Articole despre parmezan si svaiter

Citeste cele mai noi articole despre parmezan si svaiter publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parmezan si svaiter, pe AflaCum.ro!

Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.

Acestia se taie in forma de patratele si se adauga la ei svaiter sau parmezan pentru a conferi aroma produsului final.

Ingrediente patratele:

Cartofi dulci cu parmezan la cuptor - o reteta pe care suntem siguri ca nu o prepari in fiecare zi. Asta pentru ca, in Romania, cartofii dulci nu sunt foarte cunoscuti. Un alt element important ar fi pretul: cartofii dulci sunt si de 6 ori mai scumpi in hipermarketurile romanesti decat fratii  lor albi sau rosii. Totusi, ar fi bine sa nu te uiti la bani: cartofii dulci sunt foarte sanatosi: previn diabetul si lupta impotriva cancerului!

Ingrediente:

- 2 cartofi dulci;

Saratelele sunt o reteta aperitiv care poate fi preparata cu diferite ingrediente care desavarsesc gustul preparatului.

Noi va propunem o reteta simpla de saratele cu parmezan.

Ingrediente:

Sufleul de parmezan este o reteta simpla, dar foarte hranitoare.

Preferata de cei mici, sufleul cu parmezan este adesea servit la cina. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Ingrediente:

- o lingura de faina,
- un pahar de lapte,
- 3 oua,
- 125 grame parmezan,
- 125 grame unt proaspat,
- sare.