Pasca, reteta paste

Lista articolelor despre pasca si reteta paste pe AflaCum.ro

Articole despre pasca si reteta paste

Citeste cele mai noi articole despre pasca si reteta paste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pasca si reteta paste, pe AflaCum.ro!

Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa incerci pasca cu branza de vaci.

Ingrediente:

- 5 oua
- 200 g zahar
- 1 kg branza de vaci
- 150 g stafide
- 4 plicuri zahar vanilat
- coaja de la o lamaie
- 2 linguri rase de faina
- o lingura rasa de gris
- un galbenus.

Pastele sunt cea mai buna alegere, atunci cand vrei sa mananci usor. Dar stii sa le prepari in mod corect? Majoritatea gospodinelor comit o eroare sa-i zicem banala atunci cand gatesc paste. Sa vedem despre ce este vorba.

Graba strica treaba. Alegi o oala mica in care incape mai putina apa pentru a grabi fierberea? Nu e bine! Poti afecta calitatea pastelor. Nu o spunem noi, ci bucatarii profesionisti.

Ce se intampla.

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pentru acest preparat dulce se face maiaua la fel ca la cozonac.

Pasca cu gris si lapte poate fi preparata de Paste, dar si in alte momente din an. Umpluta cu gris, lapte si alte ingrediente aromate (vanilie si stafide), acest desert poate fi consumat chiar si la cina.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara delicioasa pasca cu gris si lapte.

Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant.

Acest preparat culinar este ideal pentru masa festiva de Paste. In aceasta reteta branza dulce este inlocuita cu branza iute, de oaie. Pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacii traditionali de casa.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu branza de oi:

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori. Acest preparat dulce are...
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
O reteta atipica de Paste este pasca cu orez care este considerata o alternativa pentru pasca cu...