Paste, paste integrale

Lista articolelor despre paste si paste integrale pe AflaCum.ro

Articole despre paste si paste integrale

Citeste cele mai noi articole despre paste si paste integrale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre paste si paste integrale, pe AflaCum.ro!

Pastele integrale cu legume reprezinta o masa delicioasa, satioasa si usor de preparat.

De asemenea, pastele integrale cu legume sunt extrem de bine venite in perioada postului deoarece contin o multitudine de nutrienti benefici corpului tau!

Pentru aceasta reteta sunt neceseare urmatoarele ingrediente:
- un pachet de paste integrale
- o sticla suc de rosii sau rosii pasate
- ulei de masline
- un dovlecel
- o bucata de praz mic sau jumatate dintr-un praz mai mare
- 1 morcov
- o rosie
- 1 ardei capia
- 2 ciuperci mari sau 4 medii
- 4 catei de usturoi
- condimente: sare, piper, busuioc, cimbru, oregano
- apa

Cornuletele cu crema de ciocolata sunt ideale pe masa de sarbatoare! Nu sunt dificil de facut, desi vei prepara inclusiv crema. Gustul? Desavarsit chiar si pentru cel mai pretentios gurmand. Dar sa nu mai mai pierdem timpul! Ia o foaie, un pix si noteaza!

Cornulete cu crema de ciocolata. Ingrediente pentru aluat:

- 280 grame de faina;

Pastele Bolognese sunt originare din orasul italian Bologna. Ele au devenit foarte populare nu doar in Italia, ci si in alte tari de pe Batranul Continent, dar si in America sau Asia. Vorbim, practic, despre un preparat global. Astfel, in timp, au aparut tot felul de retete, care au fost si sunt prezentate ca fiind paste Bolognese. Totusi, reteta originala este doar una!

Reteta originala de paste Bolognese. Ingrediente:

- 2 linguri de ulei de masline;

Sarbatoarea Sfintelor Pasti este o sarbatoare solemna, cea mai mare din an. Ea aduce, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, speranta mantuirii si a vietii vesnice. Ortodocsii incep sarbatoarea odata cu postul de 5 saptamani.

Traditii si superstitii de Paste:

- in Joia Mare, in zonele rurale se inceteaza orice munca a campului. Tarani se muta in gosopodarie pentru curatenia casei si a curtii;

Pastele sunt cea mai buna alegere, atunci cand vrei sa mananci usor. Dar stii sa le prepari in mod corect? Majoritatea gospodinelor comit o eroare sa-i zicem banala atunci cand gatesc paste. Sa vedem despre ce este vorba.

Graba strica treaba. Alegi o oala mica in care incape mai putina apa pentru a grabi fierberea? Nu e bine! Poti afecta calitatea pastelor. Nu o spunem noi, ci bucatarii profesionisti.

Ce se intampla.

Cine n-ar vrea sa manance si usor si satios, mai ales cand caldura de afara e sufocanta? Nu e deloc imposibil. Iata o reteta care se incadreaza perfect in cerintele de mai sus: salata caprese cu paste.

Ingrediente:

- 50 g busuioc proaspat;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toti crestinii ortodocsi sarbatoresc sfinta si luminata sarbatoare a invierii Domnului Iisus Hristos. Traditiile pascale sunt frumoase...
Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult...
Cozonacul trandafir cu stafide reprezinta o alternativa la cozonacul clasic, datorita aspectului deosebit. Gustos si aromat, acest...
Esti obisnuita sa pregatesti ouale de Paste folosind vopsea din comert! Ai putea incerca o varianta pe...
Inrosirea oualelor de Paste simbolizeaza in credinta ortodoxa mormantul lui Iisus Hristos care s-a deschis in noaptea...
Daca nu aveti la indemana un aragaz, insa dispuneti de un cuptor cu microunde, iata cum puteti...