Pateuri, mezeluri

Lista articolelor despre pateuri si mezeluri pe AflaCum.ro

Articole despre pateuri si mezeluri

Citeste cele mai noi articole despre pateuri si mezeluri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pateuri si mezeluri, pe AflaCum.ro!

Este o intrebare pe care si-o pun consumatorii si la care specialistii au gasit un raspuns.

Stiut fiind faptul ca aditivii alimentari din mezeluri au efecte negative asupra sanatatii, este bine sa luam in considerare daca ar trebuie sa mancam in continuare mezeluri.

Pateurile de ficat, parizerul, salamurile si alte preparate din carte sunt pline de aditivi alimentari, niste conservanti care ajuta mezelurile sa nu se altereze, dar care afecteaza in schimb sanatatea oamenilor.

Vrei un aperitiv grozav pe masa de sarbatoare? Daca da, atunci aceasta reteta este pentru tine. Ne referim la pateurile foietate cu ceapa si oua; o minunatie care se face inca de pe vremea bunicii! 

Cum sa faci pateuri foietate cu umplutura de ceapa verde si oua. Ingrediente pentru aluat:

- 750 grame de faina;

Vrei sa prepari ceva gustos si satios, dar nu ai timp prea mult la dispozitie? Atunci, aceasta reteta ti se potriveste de minune! Vorbim despre pateuri cu carne tocata. Tipul de carne , dupa propriul gust. Poate fi de porc, de gaina sau de vita, de ce nu?

Cum sa faci pateuri. Cea mai rapida reteta. Ingrediente:

- 2 foi de lipie (230 grame);

O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute cu ficat.

Aluat de unt:

- 200 grame faina,
- 125 grame unt,
- un dl apa,
- un varf de lingurita sare.
- 100 grame ficat,
- un ou,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.