Patrunjel

Lista articolelor despre patrunjel pe AflaCum.ro

Articole despre patrunjel

Citeste cele mai noi articole despre patrunjel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre patrunjel, pe AflaCum.ro!

Salata Tabbouleh este gustoasa, aromata , racoritoare si, in acelasi timp, una dintre cele mai populare salate libaneze.

Ingrediente:

- o ceasca de cuscus (couscous);

Salata de naut cu patrunjel este simplu de preparat, delicioasa si sanatoasa. De asemenea, aceasta salata poate fi chiar o mancare consistenta, deoarece proteinele din naut ii dau satietate.

Ingrediente:

- 250 grame naut;

Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii de natura fungica.

Aceasta problema poate fi tratata in mod natural, prin consumul unei cantitati mari de lichide (cel putin 3 litri pe zi) si cu ajutorul unor remedii naturiste.

Iata 2 retete ce va pot ajuta sa scapati de inflamatia vezicii urinare cu numai 2 ingrediente:

Rinichii indeplinesc functii foarte importante in organism, fiind responsabili cu eliminarea toxinelor din sange si cu producerea de hormoni importanti, care mentin sanatatea intregului organism.

Iata 10 plante care detoxifiaza rinichii:

1. Patrunjelul este un diuretic natural ( datorita continutului de misticina si apiol), care curata rinichii, prin eliminarea de bacterii si microbi, printr-un flux ridicat de urina. Femeile insarcinate nu trebuie sa consume o cantitate prea mare de patrunjel.

Patrunjelul da o nota de prospetime multor preparate si poate rezista pana la un an daca este uscat si pastrat in mod corespunzator.

Iata cum se usuca patrunjelul:

Uscarea patrunjelului in cuptor

Leusteanul este o planta aromata care da o savoare deosebita ciorbelor de porc, de perisoare sau de vita.

Deoarece leusteanul nu se gaseste pe piata pe tot parcursul anului, atunci cand nu il putem consuma in stare proaspata, leusteanul se congeleaza sau se usuca, asemeni patrunjelului verde.

Mod de pregatire :

Pentru uscare:

- se alege leusteanul ca pentru mancare si se intinde pe hartie, la un loc uscat (dar nu in soare) si se tine cateva zile pana se usuca.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.