Piure cartofi, rata salbatica

Lista articolelor despre piure cartofi si rata salbatica pe AflaCum.ro

Articole despre piure cartofi si rata salbatica

Citeste cele mai noi articole despre piure cartofi si rata salbatica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre piure cartofi si rata salbatica, pe AflaCum.ro!

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca sau gaina.

Ingrediente:

- o rata salbatica mijlocie,
- o lingura de untura,
- 3 cepe,
- 1/2 lingura de faina,
- o lingura de bulion,
- 2 catei de usturoi,
- sare,
- 10 boabe piper,
- o foaie de dafin,
- 2 linguri de otet de vin.

Mod de preparare:

Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.

Ingrediente:

- 500 g cartofi,
- 2 linguri unt,
- 3 linguri lapte,
- sare.

Supele creme, numite si consomeuri se prepara dintr-o serie de legume.

Noi va propunem un consomme cu piure de cartofi.

Ingrediente:

Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa care se impaneaza cu slanina si se da la cuptor.

Ingrediente:

- o rata,
- 100 g slanina,
- o lingura de unt,
- o lingurita de patrunjel verde tocat,
- sare,
- un paharel cu vin.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.