Praz

Lista articolelor despre praz pe AflaCum.ro

Articole despre praz

Citeste cele mai noi articole despre praz publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre praz, pe AflaCum.ro!

In mod normal, orice tarta este preparata pe baza de oua. Pentru toti cei care nu consuma, insa,  produse de origine animala, exista o alternativa de luat in seama: tarta de praz VEGANA.

Ingrediente:

-miez de praz tocat fin(3 bucati);

O mancare de legume mai putin obisnuita este pilaful de praz.

Ingrediente:

- 6 fire de praz,
- o ceapa,
- o ceasca de orez,
- 2 cesti apa,
- 3 linguri de ulei,
- o lingura de bulion sau 4 rosii,
- sare, piper.

O mancare de legume delicioasa pentru vegetarieni sau pentru o zi de post este prazul cu masline.

Ingrediente:

- o legatura buna de praz,
- 150 grame masline,
- 3 Iinguri de ulei,
- o lingurita de faina,
- o lingura de bulion,
- o lingurita de otet,
- sare.

Aceasta reteta cu praz are o consistenta cremoasa, prazul asezonandu-se cu smantana, lapte, unt si branza:

Ingrediente:

- o legatura buna de praz,
- o ceasca lapte,
- o lingura unt,
- o ceasca smantana,
- o  lingurita branza.

Turta de praz se obtine din foi de aluat umplut cu praz si rumenit in forma.

Ingrediente:

- 6 fire frumoase de praz,
- o lingura de unt,
- un ou,
- sare,
- piper.

Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.

Ingrediente:

- o legatura mica de praz,
- 2 litri apa,
- 2 linguri faina,
- 2 linguri branza rasa,
- o lingura unt,
- 3 oua,
- 3 linguri untura,
- o ceasca smantana,
- o lingurita faina,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supa de cartofi cu praz este o supa de zarzavat de post care poate fi consumata in...
Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente. Ingrediente: - un...
Daca majoritatea gospodinelor prepara in zilele de post praz cu masline, atunci cand este liber la carne,...
In popor, prazul este cunoscut ca si ceapa olteneasca, insa, spre deosebire de aceasta leguma iute care...