Prepelite, frigare

Lista articolelor despre prepelite si frigare pe AflaCum.ro

Articole despre prepelite si frigare

Citeste cele mai noi articole despre prepelite si frigare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre prepelite si frigare, pe AflaCum.ro!

Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete.

Ingrediente:

- 6 prepelite,
- cateva frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de unt,
- sare.

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de vanat.

Iata o reteta simpla cu potarnichi la frigare.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Se curata de pene in ultimul moment, se scot si intestinele.

Se trec prin flacara de spirt, se sterg cu o carpa uscata.

Ostropelul se poate obtine din carne obtinuta de la pasarile de curte, dar si din prepelite.

In ambele situatii, se folosesc aceleasi ingrediente.

Ingrediente:

- 5 prepelite,
- o lingura untura,
- 3 cepe,
- 1/2 lingura de faina,
- o lingura de bulion,
- 2 catei de usturoi,
- sare,
- 10 boabe piper,
- o foaie de dafin,
- 2 linguri de otet de vin.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca...