Pulpa berbec, marinata

Lista articolelor despre pulpa berbec si marinata pe AflaCum.ro

Articole despre pulpa berbec si marinata

Citeste cele mai noi articole despre pulpa berbec si marinata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pulpa berbec si marinata, pe AflaCum.ro!

Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa,

Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din categoria sturionilor (nisetru, morun, cega).

Marinata este un preparat culinar apreciat, dar pentru ca reteta sa fie o reusita totala, este necesar sa alegeti un peste proaspat eviscerat.

Pentru aceasta reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente:

Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.

Ingrediente pentru marinata:

- vin alb si otet,

Friptura inabusita cere mai  mult timp ca sa se friga decat friptura la tava.

Pentru carnea de berbec inabusita este necesar sa se foloseasca pulpa de la un berbec tanar.

Ingrediente:

Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii.

Ingrediente:

Pentru friptura de porc:

Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina si usturoi, pentru a-i da o aroma placuta.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa berbec,
- 50 g slanina,
- o capatana de usturoi,
- o lingura de untura,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se...
Scrumbia este unul dintre pestii grasi, dar gustosi care se gasesc in apele noastre. Scrumbia poate fi...