Rasol, gaina rasol

Lista articolelor despre rasol si gaina rasol pe AflaCum.ro

Articole despre rasol si gaina rasol

Citeste cele mai noi articole despre rasol si gaina rasol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rasol si gaina rasol, pe AflaCum.ro!

Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume.

Deoarece gaina este mai gustoasa decat puiul, desi fierbe mai mult, un rasol de gaina cu piure de cartofi si salata verde poate constitui un pranz dietetic, dar savuros.

Ingrediente:

Somonul este printre cei mai apreciati pesti oceanici, pentru carnea sa de culoare rosu-portocalie bogata in acizi Omega 3.

Exista 9 specii de somon, care se dezvolta in mediul lor acvatic sau in crescatorii.

Pentru a beneficia de calitatile sale nutritive, cel mai recomandat pentru consum este somonul salbatic. Daca insa cumparati somon de crescatorie, preparati-l la grill, copt sau fiert si indepartati coaja.

Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in unt sau ulei.

Ingrediente:

- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1,5 kg),

- 2 litri apa,

Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert.

Ingrediente:

- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1,5 kg),
- 2 litri apa,
- o lingura de otet,
- o foaie de dafin,
- un patrunjel,
- sare.

Mod de preparare:

Scrumbia este un peste pelagic care traieste in bancuri in mare, in apropiere de tarmuri. Fiind pesti grasi de talie mica, ei se pot folosi conservati in ulei sau se pot afuma.

Apreciate pentru gustul lor deosebit, scrumbiile  se fierb cu legume, exact in acelasi mod ca si pastravii rasol.

Ingrediente pentru scrumbiile rasol:

Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos ca si aceasta: sub forma de rasol, la gratar sau la cuptor.

Pentru reteta de nisetru la gratar se folosesc aceleasi ingrediente ca si pentru cega la gratar.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Morunul este cel mai mare peste din categoria sturionilor. Acesta este apreciat atat pentru carnea sa gustoasa,...
Pastruga este un sturion de dimensiuni medii care traieste in Marea Neagra, in Marea Caspica si in...
Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol. Pentru aceasta reteta de peste fiert si asezonat...
Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar...
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste...
Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase. Acest...