Remediu, antichitate

Lista articolelor despre remediu si antichitate pe AflaCum.ro

Articole despre remediu si antichitate

Citeste cele mai noi articole despre remediu si antichitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre remediu si antichitate, pe AflaCum.ro!

Daca va confruntati cu neplacuta problema a parului de pe fata si corp, iata un remediu din antichitate, care va va ajuta sa scapati de pilozitatea in exces in decurs de cateva luni.

Ardeti un pumn de coji de nuca.

Puneti cenusa in apa si lasati-o sa se odihneasca 12 ore.

Ai incercat pana acum metodele conventionale pentru indepartarea puricilor sau a capuselor si niciuna nu a avut efect sau prietenul tau patruped are sistemul imunitar compromis?

Oricare ar fi motivul, poti combate acesti paraziti cu un remediu natural care iti va scapa cainele sau pisica de aceste probleme, tinandu-i in siguranta si fericiti.

Creeaza mixtura:

Iata patru remedii eficiente pentru diminuarea ridurilor de pe frunte:

Un remediu aplicat acasa

Peste ani ne dam seama ca avertizarile mamei, de a nu ne incrunta, deoarece vom face riduri de expresie, prind forma. In timp, anumite expresii (ridicarea sprancenelor si privirea crucisa) pot cauza riduri, care devin mai proeminente, o data cu inaintarea in varsta, din cauza faptului ca pielea isi pierde din elasticitate si din hidratare. Insa ridurile de expresie pot fi tratate acasa cu vaselina, potrivit dermatologilor.

Sodoul este un cocktail de iarna preparat din oua crude.  

Ingrediente pentru 6 persoane:

- 6 galbenusuri,
- 12 lingurite cu varf de zahar,
- 1 litru lapte,
- 6 lingurite rom.

Beneficiile dietei cu telina

Telina este un excelent remediu in obezitate pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, stimuleaza activitatea de drenare a bilei, accelereaza digestia, ajuta la eliminarea gazelor intestinale si a viermilor intestinali.

In plus, este un tonic sexual si are efecte deosebite in astenia psihica si fizica.

Scabia este o boala ce dateaza din timpuri stravechi, care se manifesta, cel mai adesea, in locurile extrem de populate si in cele insalubre.

Parazitii care produc aceasta boala, se gasesc peste tot in lume. Anual, se inregistreaza o rata de 300 de milioane de cazuri de infestari cu scabie.

Asemenea paduchilor, parazitii ce produc scabia se hranesc cu sange uman, facandu-si loc sub piele. Scabia poate indica, adesea, alte boli de piele, cum ar fi reactii alergice, sifilis, dermatita, paduchi sau pureci.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa