Reteta pasca, branza vaci

Lista articolelor despre reteta pasca si branza vaci pe AflaCum.ro

Articole despre reteta pasca si branza vaci

Citeste cele mai noi articole despre reteta pasca si branza vaci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre reteta pasca si branza vaci, pe AflaCum.ro!

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

Iti plac gogosile facute in casa? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta simpla si rapida. In jumatate de ora, vei obtine niste gogosi delicioase, fine si aromate. Cheia acestei retete o reprezinta branza de vaci.

Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente:

- 250 grame de branza de vaci;

Checul nu lipseste de pe mesele romanilor, in zilele de sarbatoare. Iti propunem, azi, o reteta simpla care iti va oferi un gust de neuitat si admiratia oricarui om ce-ti va trece pragul: chec cu ciocolata si branza dulce de vaci.

Chec cu ciocolata si branza dulce de vaci: Ingrediente:

– 3 oua pastrate la temperatura camerei;

Vrei ceva dulce de casa, sanatos si rapid de preparat? Daca da, iti oferim reteta ideala: gogosi din branza dulce de vaci. Iti va lua cam un sfert de ora sa le prepari!

Gogosi din branza dulce de vaci. Ingrediente pentru doua portii:

- 200 grame de branza dulce de vaci;

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pentru acest preparat dulce se face maiaua la fel ca la cozonac.

Pasca cu gris si lapte poate fi preparata de Paste, dar si in alte momente din an. Umpluta cu gris, lapte si alte ingrediente aromate (vanilie si stafide), acest desert poate fi consumat chiar si la cina.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara delicioasa pasca cu gris si lapte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ideala pentru cei mici, dar si pentru adulti, pasca cu orez la cuptor este un dulce consistent...
Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori. Acest preparat dulce are...
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
Acest aluat este ideal pentru aperitivele sarate si se prepara in cateva minute. Ingrediente: - branza de...
O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa. ...
Aceasta budinca este ideala pentru intreaga familie, inclusiv pentru copiii de la un an in sus. Ingrediente: ...