Reteta pasca, pasca orez

Lista articolelor despre reteta pasca si pasca orez pe AflaCum.ro

Articole despre reteta pasca si pasca orez

Citeste cele mai noi articole despre reteta pasca si pasca orez publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre reteta pasca si pasca orez, pe AflaCum.ro!

Ideala pentru cei mici, dar si pentru adulti, pasca cu orez la cuptor este un dulce consistent care poate fi servit la orice ora.

Aceasta reteta poate fi preparata de Inviere de catre cei care vor sa se bucure de un preparat de Paste inedit.

Pasca cu orez este umpluta cu arome si mirodenii, cum sunt:

- 4 cesti cu lapte,

- 250 grame orez,

- 4 linguri de zahar,

- 3 oua,

- zahar vanilat bourbon,

- 25 grame stafide,

- arome: coaja rasa de lamaie sau portocala

- un praf de sare.

Afla ce ingrediente se folosesc pentru aluat si modul de preparare pentru pasca cu orez la cuptor citind reteta integrala pe Myswets.ro.

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pentru acest preparat dulce se face maiaua la fel ca la cozonac.

Pasca cu gris si lapte poate fi preparata de Paste, dar si in alte momente din an. Umpluta cu gris, lapte si alte ingrediente aromate (vanilie si stafide), acest desert poate fi consumat chiar si la cina.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara delicioasa pasca cu gris si lapte.

Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant.

Acest preparat culinar este ideal pentru masa festiva de Paste. In aceasta reteta branza dulce este inlocuita cu branza iute, de oaie. Pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacii traditionali de casa.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu branza de oi:

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori.

Acest preparat dulce are la baza aluatul de cozonac si se umple cu: oua, zahar vanilat, zahar, cacao si lapte. Pasca cu ciocolata se prepara in mai multe feluri. Aceasta este una dintre variantele posibile.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu ciocolata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa