Riscuri, performanta

Lista articolelor despre riscuri si performanta pe AflaCum.ro

Articole despre riscuri si performanta

Citeste cele mai noi articole despre riscuri si performanta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre riscuri si performanta, pe AflaCum.ro!

Sportul este sanatos si distractiv in masura in care iti place ceea ce faci. Daca nu te mai pasioneaza ca la inceput sportul practicat, este timpul sa nu iti mai irosesti vremea cu el. Inseamna ca a venit momentul sa te ocupi de altceva care iti place mai mult si iti aduce imai multe satisfactii.

Daca stai in dubiu si iti este greu sa renunti  la sport, iata cateva indicii clare ca ceea ce faci nu ti se potriveste.

Recunoaste semnele. Astepti cu nerabdare sa mergi la antrenament sau nu ai nici o tragere de inima sa te antrenezi? Daca ai ajuns sa cauti scuze ca sa eviti antrenamentele, inseamna ca sportul nu este pentru tine. Cantareste bine beneficiile sportului practicat si pune-le in balanta cu dezavantajele lui.

Telurile reprezinta niste impliniri masurabile, pe care oamenii le realizeaza depunand un anumit efort si care au la baza vise si sperante.

Un proverb chinezesc spune: „ Poti face primii pasi intr-o calatorie a implinirii, doar impunandu-ti teluri personale realistice.” Asadar primul pas in atingerea unui tel este acela de a-l formula, pentru a va simti increzatori si plini de speranta.

Iata cateva sfaturi despre cum sa va formulati telurile personale:

In primul rand, ce inseamna defragmentarea?

Defragmentarea presupune rearanjarea datelor fragmentate de pe hard disk, in asa fel incat computerul sa lucreze mai eficient si mai rapid decat pana atunci. De aceea, daca pc-ul tau functioneaza incet si greu, este posibil ca o defragmentare sa ii imbunatateasca performanta si viteza.

Cum poti face acest lucru in Windows 7, 8 sau Vista?

Carnea de pui este printre cele mai simple de gatit si printre cele mai sanatoase surse de proteine, Dar, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie, trebuie sa avem foarte mare grija cu prelucrarea ei. In caz contrar, exista riscul intoxicarii, a infestarii cu salmonella sau alte bacterii.

Astfel ca decongelarea puiului este foarte importanta pentru siguranta alimentatiei noastre.

Iata cum se poate decongela cat mai sigur un pui:

In prealabil, carnea de pui trebuie impachetata bine si pusa in congelator in ziua in care a fost cumparata (in niciun caz carnea proaspata de pui nu trebuie sa fie pastrata in stare cruda mai mult de o zi).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.