Salata verde, reteta

Lista articolelor despre salata verde si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre salata verde si reteta

Citeste cele mai noi articole despre salata verde si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre salata verde si reteta, pe AflaCum.ro!

Salata verde este detoxifiantul care te ajuta sa slabesti pentru ca o portie de salata numara doar cinci calorii.

Consumata simpla sau impreuna cu alte legume de sezon, salata verde este ideala pentru dietele de slabire. Sursa bogata de vitamine din complexul B, mangan si acid folic, salata verde poate fi consumata atat la pranz cat si la cina.

Iata o reteta de salata verde, simplu de preparat si numai buna de consumat la orice ora din zi.

Salata verde regleaza nivelul de zahar din sange si intareste sistemul imunitar. Ea poate fi consumata simpla, cu iaurt sau cu smantana.

Pentru reteta de salata verde cu dressing de smantana ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- o capatana mare de salata sau 2 mijlocii

- doua linguri smantana

Daca nu aveti prea multa rabdare in gradina sau doriti sa dati o ocupatie copiilor fara a-i plictisi este bine sa stiti ce legume cresc repede, pentru a va bucura de roade muncii in doar cateva saptamani.

Iata cateva exemple in acest sens:

Ridichile sunt cele mai rapide legume de crescut in gradina, deoarece va puteti bucura de rezultate in numai 30 de zile, putand fi semanate cu usurinta de catre adulti si copii, primavara devreme, cand vremea este inca racoroasa, deoarece nu au nevoie de prea multa caldura pentru a creste.

Agricultura nu intra in hibernare odata cu sosirea sezonului rece. Sunt multe activitati care se pot intreprinde in gradina, de la curatarea pomilor si a parcelelor, pana la semanat. Da, poate nu stiai, dar exista o multime de plante care se pot pune in pamant inca de toamna.

Iata doar cateva dintre legumele pe care le poti cultiva din aceasta toamna:

1. Morcovii. Perioada octombrie-noiembrie este ideala pentru semanarea morcovului. Introdu semintele la doi centimetri in pamant. Daca le introduci mai adanc, morcovii vor incolti mai greu sau chiar deloc. Sigur, aceste radacinoase se pot semana si primavara devreme.

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata de cel cumparat din comert. Vei observa, de asemenea, cat de usor este sa faci acest aluat.

Ingrediente:
- 2/3 cana de apa calda (165 ml) de apa calda in jur de 38 grade C
- 1 lingurita (5 ml) de zahar
- 1 lingurita (5 gr) de drojdie
- ½ lingura de sare
- 1 lingura (15 ml) de ulei de masline 2 cani + 1 ling.(250 gr.) de faina

Pasii de urmat
1. Pune apa calda intr-un bol. Adauga drojdia si zaharul. Amesteca usor si lasa la odihna timp de 5 pana la 10 minute, pana cand drojdia se activeaza prin formarea unei spume . Apoi adauga sarea si uleiul.

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale...
Smoothie-urile sunt ideale pentru micul dejun sau ca gustare in timpul zilei, fiind sanatoase si hranitoare. Iata...
Laptele cu turmeric este o bautura ayurvedica traditionala, benefica pentru sanatatea si energizarea intregului organism. Laptele cu...
Untul de arahide este un aliment bogat in proteine, ce va confera energie pentru intreaga zi, in...
Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila este un rasfat racoritor, pentru adulti, in zilele...
Friganelele sau french toast sunt ideale pentru micul dejun, pranz sau cina, fiind preferate atat de copii,...