Sfecla rosie

Lista articolelor despre sfecla rosie pe AflaCum.ro

Articole despre sfecla rosie

Citeste cele mai noi articole despre sfecla rosie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sfecla rosie, pe AflaCum.ro!

Din pacate, din ce in ce mai multi oameni sunt diagnosticati cu cancer, pe zi ce trece.

Exista o serie de remedii, care pot preveni aparitia acestei boli. Iata un remediu naturist impotriva cancerului, usor de preparat si foarte eficient:

Ingrediente:
• 1/2 kg de morcovi;
• 1/2 kg de sfecla rosie;
• O mana de caise uscate;
• O mana de stafide;
• O lingurita de miere.

Ficatul este un organ vital, responsabil cu digestia, metabolismul, imunitatea si stocarea de nutrienti necesari supravietuirii organismului.

Un ficat sanatos regleaza compozitia sangelui, eliminand toxinele si tranformand nutrientii absorbiti de intestine, in timpul digestiei, folositori pentru organism.

O dieta nesanatoasa si un stil de viata necorespunzator pot incarca sau suprasolicita ficatul, acesta nemaiputand procesa toxinele si grasimile in mod eficient. Acest lucru poate duce la obezitate, boli cardiovasculare, oboseala cronica, dureri de cap, probleme digestive, alergii si alte probleme de sanatate.

Exista o bautura din numai trei ingrediente, care previne cancerul si omoara celulele canceroase in 3 luni.

Iata cum se prepara si cum se administreaza aceasta:

Ingrediente

Sfecla rosie este un aliment medicament cu beneficii miraculoase pentru ficat.

Recomandata in numeroase afectiuni, sfecla rosie contine o multime de substante nutritive ce protejeaza ficatul, ajuta la detoxifierea lui si regleaza tensiunea arteriala. Spre deosebire de alte legume care isi pierd din nutrienti prin fierbere. sfecla rosie isi pastreaza proprietatile chiar si atunci cand este supusa la diferite tratamente termice.

Beneficiile consumului de sfecla rosie:

Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane.

Ingrediente:

- 2 pui mici,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- sare,
- 2 linguri untura.

Consumata adeseori sub forma de salata, sfecla rosie este un aliment ideal pentru sanatatea ficatului si pentru organism in general.

Fie ca o preferi cruda, coapta, ca adaos in supe si ciorbe sau sub forma de suc, sfecla rosie contine o serie de elemente nutritive esentiale pentru sanatate. Bogata in vitamina A, complexul B, vitamina C, fier, potasiu si magneziu, sfecla rosie ne apara de anemie si este de un real folos in curele de slabire.

Daca te-ai hotarat ca vrei sa dai cateva kilograme jos fara a-ti da peste cap metabolismul, afla ca dieta cu sfecla rosie te ajuta sa slabesti 4 kilograme in doua saptamani.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa