Sos mustar, rasol

Lista articolelor despre sos mustar si rasol pe AflaCum.ro

Articole despre sos mustar si rasol

Citeste cele mai noi articole despre sos mustar si rasol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sos mustar si rasol, pe AflaCum.ro!

Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert.

Ingrediente:

- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1,5 kg),
- 2 litri apa,
- o lingura de otet,
- o foaie de dafin,
- un patrunjel,
- sare.

Mod de preparare:

Gogosari in sos de mustar - o reteta foarte simpla pe care orice gospodina si-ar dori sa o cunoasca. Cat despre gust? Probabil, niciunul dintre voi nu se va declara nemultumit de el. Sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 2 kg gogosari(curatati);

Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar.

Ingrediente:

- 6 antricoate,
- 2 linguri de mustar,
- o ceasca zeama de carne,
- 150 g ciuperci,
- o ceapa mijlocie,
- 2 linguri de unt,
- 2 linguri de ulei,
- un pahar de vin rosu,
- sare.

Mod de preparare:

La fel ca si antricoatele de vaca, rinichii de vitel se pot asezona cu sos de mustar.

Ingrediente:

- 2 rinichi de vitel,
- o lingura de unt topit,
- 50 g unt proaspat,
- un paharel de vin,
- o lingurita de mustar,
- o lingurita de patrunjel verde tocat,
- o lingurita zeama de lamaie,
- sare, piper.

Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume.

Deoarece gaina este mai gustoasa decat puiul, desi fierbe mai mult, un rasol de gaina cu piure de cartofi si salata verde poate constitui un pranz dietetic, dar savuros.

Ingrediente:

Somonul este printre cei mai apreciati pesti oceanici, pentru carnea sa de culoare rosu-portocalie bogata in acizi Omega 3.

Exista 9 specii de somon, care se dezvolta in mediul lor acvatic sau in crescatorii.

Pentru a beneficia de calitatile sale nutritive, cel mai recomandat pentru consum este somonul salbatic. Daca insa cumparati somon de crescatorie, preparati-l la grill, copt sau fiert si indepartati coaja.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scrumbia este un peste pelagic care traieste in bancuri in mare, in apropiere de tarmuri. Fiind pesti...
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos ca si...
Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol. La noi...
Morunul este cel mai mare peste din categoria sturionilor. Acesta este apreciat atat pentru carnea sa gustoasa,...
Pastruga este un sturion de dimensiuni medii care traieste in Marea Neagra, in Marea Caspica si in...
Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol. Pentru aceasta reteta de peste fiert si asezonat...