Suc

Lista articolelor despre suc pe AflaCum.ro

Articole despre suc

Citeste cele mai noi articole despre suc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre suc, pe AflaCum.ro!

Sucul de cartofi dulci este o bautura naturala bogata in beta caroten, vitamina B6, vitamina D, cupru, mangal si acid folic.

Aceasta licoare cu gust dulceag te fereste de mai multe boli daca o consumi cu regularitate.

Sucul de cartof dulce se poate consuma singur sau in amestec cu ghimbir ori cu morcov.

Bautura de cartofi te fereste de urmatoarele boli:

Regleaza nivelul de zahar din sange si previne apartția diabetului. Vitamina D din suc intareste dintii, oasele, este benefica pentru piele, dar si pentru sistemul nervos.

Sucul de cartofi dulci este recomandat pentru stomac pentru ca usureaza tranzitul intestinal si este ca un pansament pentru stomac deoarece te apara de ulcer gastric.

Daca si tu suferi de boli ale sistemului digestiv, o cura de suc cu cartofi dulce iti va fi benefica.

Sucul de afine este apreciat de consumatori pentru aroma sa delicioasa si recomandat de catre nutritionisti pentru beneficiile pe care le furnizeaza organismului.

Daca bei zilnic cate un pahar din suc natural de afine, vei fi in forma maxima garantat.

Iata 6 beneficii esentiale ale sucului de afine:

Fructul pasiunii se numara printre cele mai delicioase fructe din lume.

Iata cum poate fi consumat acesta:

Alegerea unui fruct perfect

Rosiile, numite si patlagele rosii au fost prima data cultivate in Peru, acum 3000 de ani.

Ele s-au raspandit in secolul XVII in Europa, iar din secolul XIX au fost recunoscute nu doar ca aliment, ci si ca medicamet. Legume de vara, rosiile pot fi consumate sub forma de salata sau suc pentru a beneficia din plin de proprietatile lor gustative si nutritive.

Bogate in vitamina A, in vitamine din complexul B si potasiu, rosiile, consumate constant vara, ne protejeaza pielea de radiatiile solare, la fel ca si grepfruitul.

Pentru a manca pe durata sezonului rece rosii gustoase, conservate in propria locuinta fara amidon sau alti conservanti nocivi pentru organism, multi oameni prepara bulion de rosii. 

Acesta se imbuteliaza in recipiente de sticla ermetic inchise si se depoziteaza intr-un loc racoros si uscat ca sa nu se strice.

Ingrediente:

Folosita ca medicament inca din antichitate, sfecla rosie poate fi consumata sub forma de suc sau salata.

Consumul de sfecla rosie este indicat pentru detoxifierea organismului, in afectiunile hepatice, dar si in prevenirea tumorilor maligne.

Daca vrei sa profiti de beneficiile acestei legume, iata cum se prepara cea mai simpla salata de sfecla rosie.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.