Taitei casa, aluat taitei

Lista articolelor despre taitei casa si aluat taitei pe AflaCum.ro

Articole despre taitei casa si aluat taitei

Citeste cele mai noi articole despre taitei casa si aluat taitei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre taitei casa si aluat taitei, pe AflaCum.ro!

Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert.

Folosit la supe, ciorbe si chiar la prajituri, gen cataif, aluatul de taitei se obtine usor si se lasa la uscat cel putin pana a doua zi inainte de a fi folosit.

Ingrediente:

Taiteii pentru supa se pot cumpara din comert, dar, daca doriti, ii puteti prepara si in casa. Iata cum:

Ingrediente:

- 300 grame faina,
- 2 oua,
- 2 linguri apa,
- sare.

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o lingura de verdeata tocata,
- 2 fire ceapa verde,
- sare, piper,
- o lingura de untura.

Pentru aluat:

Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca.

Ingrediente:

- 3 galbenusuri,
- o ceasca de smantana,
- 200 g sunca,
- o ceasca de caimac,
- o ceasca de faina,
- sare.

Mod de preparare:

Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.

Acestia se taie in forma de patratele si se adauga la ei svaiter sau parmezan pentru a conferi aroma produsului final.

Ingrediente patratele: