Terapie

Lista articolelor despre terapie pe AflaCum.ro

Articole despre terapie

Citeste cele mai noi articole despre terapie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre terapie, pe AflaCum.ro!

Terapia cu gheata se realizeaza prin aplicarea unei pungi reci sau a unui alt agent de racire pe piele, pentru tratarea ranilor musculo-scheletale.

Iata cum se aplica:

Puneti un prosop sau o carpa intre piele si punga de gheata, pentru a evita degeraturile.

Folosit de chinezi din timpuri stravechi, ceaiul de ginseng este un supliment alimentar care ar trebui sa nu lipseasca din dieta zilnica datorita proprietatilor sale terapeutice.

Ceaiul de ginseng poate fi folosit ca terapie in dietele de slabire, dar si pentru imbunatatirea capacitatilor intelectuale, cu rezultate exceptionale in stimularea memoriei.

Ceaiul de ginseng este mai mult decat un tonic pentru creier. Aceasta licoare magica arde grasimile mai repede, regleaza metabolismul si de aceea ginsengul poate fi folosit in dietele de slabire.

Terapia cu miere sau apiterapia este folosita din cele mai vechi timpuri datorita beneficiilor pe care le furnizeaza mierea organismului.

Bogata in substante nutritive care se gasesc si in compozitia sangelui uman, mierea este un medicament natural cu un rol important in imunitate.

In functie de afectiunile pe care le trateaza, fiecare persoana trebuie sa foloseasca in apiterapie acel tip de miere care ii prieste. Astfel, in timp ce mierea de lavanda vindeca tusea si bolile de gat, mierea de tei este benefica pentru afectiunile stomacului si recomandata in migrene.

Terapia cu aloe vera este folosita inca din anul 2100 i.H., iar de puterea vindecatoare a acestei plante se folosesc astazi popoarele din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa de Sud si America.

De la aloe vera se folosesc in terapie frunzele a caror seva contine o multime de substante nutritive:
vitamine (A, B1,  B2, B3, B6, B9, B12, C, E), minerale (calciu, crom, potasiu, magneziu, zinc, mangan, fosfor),
colina,  glucide, celuloza, glucoză, acid acetil salicilic, proteine, aminoacizi,enzime, steroizi, s. a.

In China, aloe vera este numita pe buna dreptate "remediul armoniei", in timp ce egiptenii au denumit aceasta planta cu proprietati tamaduitoare "planta nemuririi".

Anxietatea este primul semn al depresiei, iar temerile din viata de zi cu zi, fobiile si pericolele care ne pandesc sunt principalele motive care produc aceasta tulburare psihologica.

Anxietatea a devenit o constanta in secolul XXI deoarece este cauzata in general de insuccesele din viata si de alte evenimente nefericite cum ar fi: esecul in caz de examen, divortul, pierderea unui loc de munca etc.

Anxietatea devine o boala atunci cand starea de agitatie si angoasa continua sa se manifeste in timp, fara un motiv intemeiat.

Iclusig este un medicament utilizat în terapia împotriva cancerului.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Iclusig. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea în Uniunea Europeana (UE) si conditiile de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Iclusig.

Pentru informatii practice privind utilizarea Iclusig, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Medrol 16 apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza. Medrol tablete este indicat in urmatoarele situatii:...
Prospect Bioprestarium, comprimate. Acest medicament este indicat ca terapie de substitute in hipertensiunea arteriala esentiala si/sau boala...
Activelle ® este un produs de terapie combinata continua, cu doza redusa de hormoni. Discul calendar Activelle...