Varza alba, sfecla

Lista articolelor despre varza alba si sfecla pe AflaCum.ro

Articole despre varza alba si sfecla

Citeste cele mai noi articole despre varza alba si sfecla publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre varza alba si sfecla, pe AflaCum.ro!

Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un popor amator de ciorbe si supe consistente.

Ingrediente:

- 3 l de apa,

- un litru bors

Sfecla rosie in gradina? O idee excelenta pe care trebuie sa o pui in practica, daca nu ai facut-o deja. Aceasta radacinoasa cu gust aparte, este o sursa nemaipomenita de vitamine, antioxidanti si minerale. Sfecla rosie nu e dificil de crescut, daca tii cont de niste pasi suficient de simpli.

Cum sa cultivi sfecla rosie. Pasi:

1. Alege terenul. Sfecla rosie se dezvolta optim in conditii de lumina naturala. Are nevoie de circa 6-7 ore de soare pe zi. Solul trebuie sa fie aerat si bine drenat.

Sfecla este o radacinoasa foarte populara, deoarece contine o multime de vitamine si minerale benefice. Se foloseste, de asemenea, intr-o multitudine de retete, iar atunci cand este gatita corespunzator ofera o aroma bogata. Exista multe moduri de a pregati sfecla, dar una dintre cele mai sanatoase metode este fierberea, care inmoaie radacina, fara a-i reduce din proprietati.

Cum sa cureti sfecla cruda:

- alege sfecle de aproximativ aceeasi dimensiune, pentru a teasigura ca se vor gati uniform. Sfecla mai mare se gateste mai greu decat cea mica. Nu folosi sfecla invinetita, cu prea multe pete sau cu coaja uscata, deoarece este trecuta si nu mai are aceeasi calitate;

Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba mai acra. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 300 gr de carne de porc;

Orice gospodina stie sa prepare salata de sfecla. In cele ce urmeaza nu vom vorbi, insa, despre clasica salata de sfecla, care se poate conserva pentru iarna, ci de o varianta mai rafinata ce are in compozitie nuci si fenicul.

Ingrediente:

-50 g de nuci prajite si tocate;

Lupta cu kilogramele este una dintre marile probleme pentru femeia moderna! Stresul, viata dezordonata si alimentatia nesanatoasa sunt principalele cauze ale obezitatii. Daca vrei neaparat sa slabesti, din fericire, nu trebuie sa te infometezi!

Exista alimente pe care le poti manca din belsug fara sa te ingrasi. Iata 10 dintre acestea:

1. Oua. Pot fi mancate in orice moment al zilei fara riscul de a lua in grutate. E preferabil sa le consumi fierte, nu prajite!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Hreanul, denumit stiintific Armoracia rusti­cana, este ruda mustarului, a conopidei si a verzei. Aceasta radacina cu gust...
Sfecla rosie este un aliment medicament cu beneficii miraculoase pentru ficat. Recomandata in numeroase afectiuni, sfecla rosie...
Psoriazisul este o boala de piele incurabila, manifestata prin accelerarea ciclului natural de viata a celulelor din...
Cartoful este printre cele mai folosite legume de la noi din tara, dar, asezonat cu sfecla, valoarea...
Pentru varza acrita in butoi, se foloseste un butoi din stejar care se opareste si se zvanta....
Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada. Rasolul...