Vin alb, retete peste

Lista articolelor despre vin alb si retete peste pe AflaCum.ro

Articole despre vin alb si retete peste

Citeste cele mai noi articole despre vin alb si retete peste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vin alb si retete peste, pe AflaCum.ro!

Pastravul pe pat de legume cu vin alb reprezinta o reteta potrivita pentru o cina de neuitat sau pentru ocazii in care ai invitati speciali. E usor de preparat, iar gustul de exceptie e garantat.

Ingrediente:

- 4 pastravi;

Amatorii de peste sa fie pe receptie! Le propunem, astazi, o reteta excelenta pe baza de ton. Mai exact, placinta cu ton. Preparatul se face repede, iar gustul minunat este asigurat.

Ingrediente aluat:

- 500 grame faina;

Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele sunt ieftine si se gasesc pe tarabe din plin.

Ingrediente:

- 1 kilogram de salau;

Sprotul prajit reprezinta un preparat culinar pe care, cu siguranta, l-ati savurat, macar o data in viata, pe Litoral. Asimilati sezonului de vara, acesti deliciosi pestisori pot fi consumati si in restul anului, fiind excelenti mai ales in combinatie cu celebra mamaliga.

Ingrediente:

- 500 grame de sprot;

Heringul este un aliment cu proprietati benefice pentru sanatate. Substantele continute de acest peste ne sporeste rezistenta in fata bolilor care ne dau tarcoale mai ales in sezonul rece.

Heringul contine proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. In comparatie, proteinele din carnea de vita sunt absorbite cel mult 43%. Daca mananci zilnic o mica cantitate de hering cu putina sare se imbunatatesc functiile ficatului, vezicii biliare si pancreasului.   De asemenea, carnea de hering este o sursa importanta de complex de vitamine B12, A, PP si D.  Conform oamenilor de stiinta, heringul nu trebuie tratat termic. Astfel, pentru ca acest peste sa fie o sursa de sanatate a organimului trebuie consumat afumat, sarat sau crud marinat.

Astazi, iti prezentam o reteta rapida pe baza de hering: rulouri din hering.

Exista vinuri care pot fi consumate imediat dupa cumparare, insa unele soiuri trebuie puse la pastrare, o anumita perioada de timp, pentru a le dezvolta aroma si buchetul.

Iata cum trebuie pastrat vinul:

1. In primul rand este bine de stiut cat timp trebuie pastrat un vin. Majoritatea vinurilor pot fi pastrate doar cativa ani. Vinul alb obisnuit nu poate fi pastrat mai mult de 2 ani, iar cel rosu cel mult 3 ani. Informati-va cu privire la perioada de pastrare de la magazinele specializate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece...
Iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti cu o bautura calda si aromata, poti...
O bautura de vara, tip cocktail este si acest punci de vin. Ingrediente: - o portocala, -...
Spritul este o combinatie de vin (alb sau rosu), apa acidulata si gheata, care, in timpul verii,...