Vitamina a, luminozitate ecran

Lista articolelor despre vitamina a si luminozitate ecran pe AflaCum.ro

Articole despre vitamina a si luminozitate ecran

Citeste cele mai noi articole despre vitamina a si luminozitate ecran publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vitamina a si luminozitate ecran, pe AflaCum.ro!

Fie ca lucrati pe timp de noapte sau ca trebuie sa conduceti o masina, iata ce trebuie sa faceti pentru a va imbunatati vederea pe intuneric:

1. Pregatirea ochilor pentru lumina slaba:

Purtati ochelari cu lentile rosii, timp de 20-30 de minute, inainte de a avea contact cu lumina slaba, deoarece acest lucru va ajuta ochii sa se concentreze in primul rand pe miscare si sa se obisnuiasca cu intunericul.  

Minimalizarea porilor este un factor important pentru mentinerea sanatatii tenului, deoarece acest lucru impiedica acumularea unei cantitati mari de impuritati la nivelul fetei si implicit aparitia cosurilor, a imperfectiunilor si a ridurilor. 

Iata cateva remedii naturiste pentru minimalizarea porilor:

Spalati-va pe fata cu sapun natural, fara miros, coloranti sau chimicale artificiale.

In zilele noastre majoritatea oamenilor petrec foarte mult timp in fata calculatorului. 

Acest lucru poate duce la uscarea excesiva a ochilor, insa din fericire aceasta problema este de scurta durata si poate fi evitata, dupa cum urmeaza:

Clipiti des. Oamenii care petrec mult timp in fata calculatorului clipesc mult mai rar decat de obicei, deoarece nu au ochii adaptati unei astfel de activitati. Tineti minte sa va inchideti ochii o data la cateva secunde, daca stati mult in fata computerului.

Citeste prospectul medicamentului Vitamina A, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Carente specifice, stari de hipo- sau avitaminoza in steatoree, obstructie biliara, la copilul mic, in sarcina, in perioada de alaptare; unele boli de piele: diskeratoza, boala Darier, psoriazis etc. (tratament local si general); afectiuni cronice cu modificari structurale si functionale ale unor epitelii:

ozena, bronsita cronica, stomatite, glosite, gastrita atrofica, rectocolite, litiaza renala; prurit vulvar si anal; hemeralopie, xeroftalmie; sindrom premenstrual prin insuficienta luteinica (ca medicatie adjuvanta).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.