Zahar

Lista articolelor despre zahar pe AflaCum.ro

Articole despre zahar

Citeste cele mai noi articole despre zahar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zahar, pe AflaCum.ro!

In timp ce alimentele bogate in magneziu si vitamine din complexul B te ajuta sa scapi de migrene, exista si produse contraindicate pentru aceasta afectiune, cum sunt alcoolul sau cafeaua.

Pana sa ajungi la medicul de familie sau la un doctor specialist pentru un control amanuntit, vezi ce alimente sa eviti ca sa scapi de migrena.

produse bogate in grasimi (carne aromata, preparate picante, slanina etc)

Abdomenul umflat este doar una dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit.

Iata ce puteti face pentru a evita balonarea:

Optati pentru o alimentatie sanatoasa

Daca sarea si zaharul potrivite corespunzator te fac in ochii invitatilor un Masterchef in bucatarie, atunci cand nu cantaresti cantitatile corect pentru aceste ingrediente, la fel de bine poti fi considerat un simplu amator.

Ca sa primesti laude, trebuie sa masori corect fiecare ingredient. Pentru acest lucru, ai nevoie de un cantar sau cateva ustensile din bucatarie.

Afla cum se masoara lichidele si ingredientele solide folosind urmatoarele ustensile:

Faina. Folosita la prepararea prajiturilor, sosurilor sau a diverselor aluaturi, faina poate fi masurata cu ajutorul unui pahar obisnuit sau a unei linguri.

Sosul de zahar ars este zaharul caramelizat pe foc si combinat cu lapte, apa si fecula.

Ingrediente:

- 150 g zahar,
- ½ ceasca cu apa,
- o lingurita de fecula,
- ½ ceasca cu lapte.

Mod de preparare:

Pentru o cina usoara, va propunem o reteta aromata de gris cu lapte.

Ingrediente:

- 4 cesti lapte,
- 4 linguri zahar,
- vanilie,
- o ceasca gris,
- unt proaspat cat o nuca,
- sare,
- 3 Iinguri zahar pentru glazura.

Obtinut doar din zahar si apa, serbetul de zahar ars este un dulce de casa foarte usor de preparat.

Ingrediente:

- 1,250 kg zahar,
- 4 pahare apa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.