Zarzavat, varza rosie

Lista articolelor despre zarzavat si varza rosie pe AflaCum.ro

Articole despre zarzavat si varza rosie

Citeste cele mai noi articole despre zarzavat si varza rosie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zarzavat si varza rosie, pe AflaCum.ro!

Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest sens.

Cum se procedeaza?

Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip.

Ciorba de perisoare este printre cele mai apreciate preparate traditionale romanesti. Astazi, iti prezentam o reteta care o sa ti se para, probabil, inedita: ciorba de perisoare cu varza rosie. 

Ingrediente:

- 500 gr carne tocata de porc;

Aceasta reteta cu varza rosie este o alternativa pentru varza calita, gatita fara carne.

Ingrediente:

- o varza cam de 1 kg,
- o ceapa,
- o lingurita de faina,
- un paharel vin rosu,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu alte legume, orez sau carne.

Afla cum se prepara musacaua de cartofi cu zarzavat:

Ingrediente:

Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza, salata, dar si zahar.

Ingrediente:

- un morcov,
- un patrunjel,
- 1/4 telina,
- un praz,
- o ceapa,
- 1/4 varza mica,
- o mana de mazare,
- o salata mica, 1/2 lingura unt,
- 1/2 lingurita zahar,
- sare,
- 2 litri zeama de carne.

Mod de preparare:

Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea tanara fierbe mai repede.

Totusi, daca preferati supa de gaina, aceasta are mai multa tarie, este mai grasa si multi considera ca are un gust mai concentrat, de aceea o prefera.

Ingrediente:

- 1 ½ kg carne,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde. In cantitati mari, zarzavatul...
Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la...
Vinetele aduc organismului un important aport de potasiu, magneziu, vitamina B6 si vitamina C. Apreciate in special...
Consumati vara cu placere in salate asortate cu rosii sau umpluti cu orez si carne, ardeii pot...
Daca in sezonul cald se pot consuma castraveti murati in saramura, pentru iarna, cele mai potrivite sunt...
Daca din diferite motive nu conservati muraturile pentru iarna in butoaie de stejar sau nu aveti loc...