Casa

Esti o persoana priceputa la toate? Iti place sa repari singur lucrurile prin casa? Citeste sfaturi utile despre cum poti face singur diverse lucruri prin casa luandu-ti masurile de siguranta potrivite inainte de inceperea lucrului.

Scurgerile de la cada sau de la chiuveta sunt greu de desfundat si de obicei necesita interventia unui instalator sau folosirea unor solutii speciale.

Cel mai mare consum de apa dintr-o gospodarie se inregistreaza atunci cand tragem apa la toaleta.

Temperaturile ridicate din timpul verii pot crea o senzatie de disconfort, ce poate impiedica buna functionare a organismului si implicit intreprinderea activitatilor de zi cu zi.

Camerele cu putine ferestre sau instalatii electrice pot parea mici si intunecoase.

Este bine sa avem intotdeauna la indemana o rezerva de apa potabila, pentru orice eventualitate.

Folosita in bucatarie de parinti si bunici la prepararea ciorbelor si a altor feluri de mancare, sarea de lamaie are mai multe intrebuintari de care nici nu stiai.

Multi oameni nu stiu ca masina de spalat vase trebuie curatata la randul ei, din cand in cand, deoarece buna functionara a acesteia poate fi afectata de depunerile de mizerie, rezultate in urma repetatelor spalari.

Iata cum puteti face o punga cu gheata, folosind lucruri la indemana din casa:

O data ce gandacii se instaleaza intr-o casa, pe langa faptul ca sunt greu de eliminat, acestia produc o serie de daune: ataca alimentele, strica obiecte ( carti, tapet, covoare) si electrocasnice si imprastie microbi in intreaga locuinta.

Oricui i se poate intampla sa incurce un marker special, a caror urme pot fi sterse, cu unul permanent.

Iata cateva metode prin care puteti deschide o sticla de vin fara tirbuson:

Desi sunt folosite de cupluri in cadrul unei cine romantice sau cu alte ocazii festive, lumanarile parfumate sunt la fel de toxice ca tigarile.

Prosoapele pot fi facute din trei tipuri de bumbac: egiptean, supima si standard.

Iata cateva sfaturi despre cum sa pastrati ordinea si curatenia in casa, implicand intreaga familie:

Pentru a-ti face cuptorul luna fara a abuza de produse chimice care iti ataca mainile si caile respiratorii, poti recurge la un amestec de ingrediente pe care le gasesti chiar la tine in bucatarie.

Dormitoarele dezordonate nu sunt deloc confortabile, deoarece lucrurile aruncate aiurea ocupa mult din spatiul de somn si odihna.

Cresterea unui lamai in casa poate fi o experienta minunata, datorita miresmei pe care o emana.

Toamna intreaga natura se transforma intr-un imens loc de joaca, fiind vremea recoltelor si a frunzelor cazatoare.

Bongul este un dispozitiv folosit pentru fumat, fiind o combinatie intre pipa si narghilea.

Folia cu bule este adesea folosita pentru a izola ferestrele cu efect de sera in timpul iernii, dar, de asemenea, pare sa functioneze bine pentru ferestrele din locuinta proprie.