Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Rulourile din paste Cannelloni reprezinta unul dintre deliciile bucatariei Iataliene, putand fi umplute cu diverse ingrediente.

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Ai pofta de ceva dulce si esti gata sa fii creativ in bucatarie? Checul cu mere va corespunde intru totul asteptarilor tale.

Daca sarea si zaharul potrivite corespunzator te fac in ochii invitatilor un Masterchef in bucatarie, atunci cand nu cantaresti cantitatile corect pentru aceste ingrediente, la fel de bine poti fi considerat un simplu amator.

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau vrei sa mananci o delicatesa, incearca reteta piept de rata cu portocale.

Daca doriti sa pastrati gustul proaspat al capsunelor pe tot cuprinsul anului, congelarea acestora este una dintre solutii.

Placinta cu spanac este un preparat usor si sanatos, pe placul tututor.

Patrunjelul da o nota de prospetime multor preparate si poate rezista pana la un an daca este uscat si pastrat in mod corespunzator.

Gatitul la aburi este extrem de sanatos, deoarece legumele pierd putini nutrienti si isi patreaza aroma naturala.

Fructul pasiunii se numara printre cele mai delicioase fructe din lume.

Daca adaugati bomboane Skittles intr-o sticla de votca si le lasati acolo timp de pana la doua zile, puteti prepara o infuzie delicioasa, ce poate transforma complet votca simpla.

Daca va plac capsunele proaspete si prajitura cu branza  atunci le puteti combina, pentru a crea un desert delicios.

Salata de cartofi cu ton este o reteta delicioasa si usor de preparat, care se poate servi atat calda, cat si rece.

Caipirinha este o bautura cunoscuta in mod special in Brazilia.

O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si cascaval.

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant.

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Un desert consistent, hranitor si deosebit de aromat este cozonacul pufos cu fulgi de migdale.