Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.

Pentru vinetele prajite se prepara un aluat de clatite.

Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor.

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana

O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate cu sos de rosii.

Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata.

O reteta aperitiv buna de testat in sezonul rece sunt clatitele umplute cu varza.

Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii.

Aceasta reteta de vara este un aperitiv cald delicios, perfect pentru orice masa din zi.

Pentru aceasta reteta de vara, se folosesc rosii rotunde si sanatoase, care pot fi umplute.

Pentru aceasta reteta carnea este inlocuita cu slanina fiarta.

Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles.

Aceasta combinatie de dovlecei cu cartofi si oua rascoapte seamana foarte mult cu o musaca de legume si este o mancare foarte consistenta.

Dovleceii pane sunt foarte buni si se prepara usor in doar cateva minute.

Aceasta mancare se poate pregatit atat din bob verde, cat si uscat.

Aceasta reteta de post este deosebit de gustoasa daca stii sa o prepari ca la carte.

Pentru ca este sezonul verzei, va propunem o reteta cu varza dulce.

Daca sufleul de varza ti-a fost pe plac, incearca si un sufleu apetisant de conopida.

O reteta aperitiv cu legume sunt rosiile umplute cu ciuperci.