Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Merele in aluat se pot prepara la cuptor, dar si praji. Noi va propunem o reteta de mere prajite in aluat.

Unul dintre cele mai apreciate tipuri de aluaturi este cel frantuzesc.

Pentru gogosile din aluat pripit se poate pregati un sos de cacao sau de ciocolata.

Un sufleu dulce si aromat care poate fi servit ca desert dupa masa de pranz sau la ora cinei este sufleul cu vanilie.

Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor sarate, cum este pizza sau la obtinerea diferitelor preparate dulci.

Pentru reteta de mere in aluat se poate folosi aluatul cu caimac.

Gogosile sunt un desert preparat de majoritatea gospodinelor pentru simplul fapt ca atunci cand ai pofta de ceva dulce, acestea se obtin repede, fara prea mult efort.

Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios care poate fi servit la ora cinei.

Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert.

Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze.

O mancare de legume consistenta este cobinatia reusita de vinete cu rosii si ardei.

O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute.

Aceasta reteta poate fi preparata pe tot parcursul anului deoarece in lipsa la mazare pastai se poate folosi mazarea conservata.

Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.

Pentru vinetele prajite se prepara un aluat de clatite.

Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor.

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana

O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate cu sos de rosii.

Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata.