Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Turta de praz se obtine din foi de aluat umplut cu praz si rumenit in forma.

Varza dulce calita este o mancare de legume care se poate prepara cu untura sau ulei si condimente.

Mancarea de fasole verde se poate prepara cu rosii sau cu sos alb de smantana.

Daca papanasii prajiti nu sunt indicati pentru cei care sufera de bila, papanasii fierti sunt mult mai usor de digerat.

Clatitele se pregatesc din aluat de clatite si umplutura dulce sau sarata.

In categoria preparatelor aperitiv intra si placintelele cu carne.

Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii.

O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute cu ficat.

Asemeni prazului si ceapa se prepara umpluta cu orez.

Asemeni napilor si din telina se prepara piure in combinatie cu cartofi.

Pentru ca aceasta reteta sa fie una reusita, este necesar sa folosesti napi tineri, care sunt fragezi, dulci si gustosi.

Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote.

Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.

Aceasta reteta cu varza rosie este o alternativa pentru varza calita, gatita fara carne.

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata.

O mancarica usor de preparat, ideala pentru vara este fasolea verde cu rosii.

Taiteii pentru supa se pot cumpara din comert, dar, daca doriti, ii puteti prepara si in casa. Iata cum:

Papanasii prajiti sunt un deliciu culinar ce poate fi servit ca desert.

O mancare usoasa, cu gust dulceag este aceasta reteta cu multi morcovi, ceapa si galbenus de ou.

Ceapa se umple cu diverse legume, cu carne sau cu usturoi.