Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea tare.

Pentru aceasta mancare cu oua, se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea tare.

Inainte de a fi date la cuptor, ciupercile se umple cu diverse ingredinte, cum ar fi coditele de la ciuperci si ceapa.

O alternativa pentru ciupercile la tava sunt ciupercile fripte pe gratar.

La fel ca pentru reteta de ciuperci la gratar, se aleg ciuperci proaspete, mari si frumoase.

Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci proaspete, de marime mijlocie.

Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent care poate fi servit inclusiv la micul dejun.

Daca sparanghelul este mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, da-i o sansa acestei legume verzi si prepara budinca de sparanghel.

O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.

Daca vrei sa folosesti capsuni proaspete pentru aceasta reteta, cel mai indicat este da pregatesti inghetata de capsuni vara, cand este sezonul acestor fructe aromate.

O reteta cu iz international, mai putin cunoscuta in Romania sunt chiftelele de sparanghel la cuptor.

O mancare cu sos foarte gustoasa care se poate asezona cu carne sau legume sunt galustele de faina cu sos de rosii.

Inghetata de fragi este un desert deosebit de aromat si de racoros pe care trebuie sa il incerci obligatoriu.

O reteta gustoasa pentru pranz sau cina este budinca de ciuperci cu franzela.

O mancare usor de preparat pentru zilele de post se prepara din hribi cu sos si verdeata.

Hribii se pot prepara la cuptor cu sos, dar le fel de gustosi sunt cu orez.

Sparanghelul este o leguma verde care se consuma fiarta sau preparata la cuptor cu diverse sosuri.

Galustele de faina cu branza preparate la cuptor se asociaza cu sos alb.

Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut,  incearca si sufleul de paine.

Un desert pe care il poti prepara in orice sezon este  inghetata de portocale cu crema de ou.