Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.

O reteta racoroasa si gustoasa de vara este budinca de visine.

Sosul de cacao se prepara cu sau fara ou, dupa gust si preferinte.

Supa si ciorba de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca si supa de spanac.

Crochetele de carne sunt un aperitiv usor de preparat, care se pot servi inclusiv la o masa festiva, in loc de clasicele chiftelute.

Piureul de spanac se poate fierbe singur si mixa cu lapte si unt, sau se poate fierbe in zeama de carne pentru a fi mai gustos.

Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.

Macul se gaseste in supermarket si poate fi folosit la prepararea diverselor aperitive. In acest sens, noi va propunem o budinca dulce cu mac.

Sosul de cacao se asezoneaza la aceleasi preparate ca si sosul de ciocolata.

Pentru aceasta reteta se foloseste franzela de 1-2 zile.

Gustul aromat al cafelei face din aceasta budinca sa fie o reteta dulce foarte apreciata. Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa obtii in final un desert delicios.

Supele de primavara preparate din verdeturi au rolul de a subtia sangele.

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

Zbarciogii sunt un soi de ciuperci care pot fi umpluti cu carne si alte ingrediente.

Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon, fie din spanac proaspat, fie cu spanac congelat.

Sosul de ciocolata nu se consuma singur, ci in combinatie cu budincile dulci, diverse prajituri sau clatite.

Supa de ceapa este un remediu natural pentru raceala, dar si o importanta sursa de iod.

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste.

O reteta de primavara ideala pentru postul Pastelui este pilaful de urzici cu arpacas.

Alivanca este o reteta care se prepara in Moldova si Bucovina de zeci de ani.