Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Sosul de zahar ars este zaharul caramelizat pe foc si combinat cu lapte, apa si fecula.

Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone.

Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.

Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.

Ingrediente:

O reteta delicioasa de vara este si budinca de cirese.

Ingrediente:

Ideal pentru aromatizarea diverselor prajituri, budinci, inghetate si sufleuri, sosul de cafea este un preparat delicios care iti poate indulci ziua.

Ingrrediente:

Supa de chimen este o reteta sanatoasa usor de preparat.

Pentru rulada de carne se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de care este greu sa te plictisesti vreodata.

Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.

Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.

O reteta racoroasa si gustoasa de vara este budinca de visine.

Sosul de cacao se prepara cu sau fara ou, dupa gust si preferinte.

Supa si ciorba de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca si supa de spanac.

Crochetele de carne sunt un aperitiv usor de preparat, care se pot servi inclusiv la o masa festiva, in loc de clasicele chiftelute.

Piureul de spanac se poate fierbe singur si mixa cu lapte si unt, sau se poate fierbe in zeama de carne pentru a fi mai gustos.

Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.

Macul se gaseste in supermarket si poate fi folosit la prepararea diverselor aperitive. In acest sens, noi va propunem o budinca dulce cu mac.

Sosul de cacao se asezoneaza la aceleasi preparate ca si sosul de ciocolata.

Pentru aceasta reteta se foloseste franzela de 1-2 zile.