Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Supa crema, numita si consomme se obtine din zarzavat, dar si din alte legume, cum ar fi morcov, fasole boabe, cartofi sau conopida.

In continuare va propunem o supa deasa de fasole boabe.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Pentru aceasta reteta, cartofii se scobesc la mijloc si se umple cu carne macra, orez, verdeata si ceapa.

Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor. Ei se pot servi la pranz sau la cina.

Spaghetele la cuptor se pot prepara asemeni unei budinci intr-o forma sau tava de cuptor impreuna cu diferite umpluturi.

Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa.

Pentru aceasta supa se aleg ciuperci tinere si proaspete

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente:

Dovleceii umpluti cu carne se prepara in acelasi mod ca si ardeii umpluti.

Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu alte legume, orez sau carne.

Spaghetele cu sos de rosii este o reteta usor de preparat si foarte apreciata la noi in tara.

O reteta de paine preparata in casa este si cea imbogatita cu cartofi.

Supa de cartofi cu praz este o supa de zarzavat de post care poate fi consumata in perioadele de post din an.

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.

O reteta gatita in special vara sunt ardeii umpluti cu carne sau cu orez. Alte legume umplute sunt dovleceii si rosiile.

Lintea se prezinta sub forma unor boabe micute si este asemanatoare la gust cu fasolea uscata.

Daca iti plac pastele italienesti, probeaza in propria bucatarie si aceasta reteta de spaghete milaneze cu sos de rosii.