Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom.

Ceapa este una dintre legumele care se prepara umplute, in caz ca stii sa sa o scobesti cu grija.

Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.

O placinta aperitiv gustoasa si hranitoare este placinta cu paste.

Ingrediente:

Pentru prepararea suncii se foloseste pulpa de porc cu sare, trecuta prin fum.

Pentru zilele de post, zeama de carne poate fi inlocuita cu supa limpede de zarzavat.

Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.

Ficatul natur de gasca obtinut in casa nu contine conservanti.

Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine.

Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer.

Pentru aceasta budinca de paste se pot folosi, dupa preferinta, spaghete, macaroane, fundite sau melcisori.

Daca iti plac antreurile preparate in casa, poti face usor si rapid cornulete fragede cu unt.

Supa crema, numita si consomme se obtine din zarzavat, dar si din alte legume, cum ar fi morcov, fasole boabe, cartofi sau conopida.

In continuare va propunem o supa deasa de fasole boabe.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Pentru aceasta reteta, cartofii se scobesc la mijloc si se umple cu carne macra, orez, verdeata si ceapa.

Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor. Ei se pot servi la pranz sau la cina.

Spaghetele la cuptor se pot prepara asemeni unei budinci intr-o forma sau tava de cuptor impreuna cu diferite umpluturi.

Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa.