Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Fragii sunt un soi de capsuni de padure care produc fructe de primavara pana toamna tarziu.

Fragii sunt niste fructe care cresc mai mult in padure si seamana cu capsunele la aspect si gust.

Cega la gratar este un preparat usor de asimilat de catre organism care se prepara cat a-i zice “peste”.

Ingrediente pentru reteta cega la gratar:

Fasolea verde poate fi preparata cu carne de vita, iar daca doriti ca mancarea sa fie gata mai repede, puteti inlocui carnea de vaca cu cea de manzat.

Shaorma a devenit subiectul la moda cand vine vorba de tachinat prieteni pe seama kilogramelor in plus. Dar shaorma nu este neaparat un pericol pentru silueta, mai ales daca reusim sa evitam conditiile insalubre din locurile unde se vinde de obicei acest produs si ne lasam ispititi de gustul inconfundabil doar ocazional.

Rulada obtinuta din ciuperci in amestec cu alte ingrediente este un preparat satios si o combinatie de arome foarte apetisante.

Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura.

Limba cu sos de rosii se prepara similar cu limba cu masline, care se consuma tot cu sos rosu.

Pilaful de pui se obtine din carne de pasare cu orez, ceapa si condimente, adaugate dupa gust.

Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc.

Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea solzilor.

Cega este buna in orice combinatie.

Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa sturionilor.

Ni se intampla tuturor sa venim acasa insetati si sa dorim sa bem apa proaspata, din flaconul desfacut cu o zi inainte, insa ne dam seama ca e statuta.

Pentru amatorii de preparate culinare dulci, dar si de peste, stiuca umpluta si indulcita cu zahar nu poate lipsi cu ocazia unei mese speciale.

Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume.

Ingrediente:

Stiuca este un peste rapitor, asemeni salaului si se poate gati in diverse moduri: fiarta, la cuptor, cu diverse umpluturi, asezata pe pat de legume sau sub forma de budinca.

Salaul este cel mai important peste rapitor de apa dulce dupa stiuca.

Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol.

Ciorba de hribi se prepara la fel ca si cea de bureti, in sensul ca se folosesc ingrediente similare.