Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa incerci pasca cu branza de vaci.

Broccoli este o leguma foarte sensibila, care se ofileste destul de repede, daca nu este pastrat in conditii optime.

Untul topit se foloseste la gatirea diferitor preparate si nu este deloc greu de obtinut.

Vrei sa ai pe masa de Paste oua decorate cu orez si colorant alimentar? Atunci vezi ce trebuie sa faci.

Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste in mod traditional cu carne sau tocanita de legume, insa poate fi consumat si ca atare sau ca garnitura pentru o serie de alte preparate.

Daca va plac torturile de ciocolata, insa nu va incumetati sa faceti unul, deoarece vi se pare ca acest lucru este foarte complicat, iata o reteta simpla si rapida, la indemana oricui:

Inrosirea oualelor de Paste simbolizeaza in credinta ortodoxa mormantul lui Iisus Hristos care s-a deschis in noaptea Invierii.

Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite preparate.

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat.

Humusul cu ardei copt este o reteta care presupune un timp de prepapare mai indelungat, insa rezultatul final merita asteptat.

Omleta la cuptor cu rosii, busuioc si cascaval este o reteta ideala pentru un mic dejun sanatos si satios!

Un ficat sanatos te scapa de toxinele si de bacteriile din corp si iti menajeaza sanatatea.

Exista o bautura dietetica ce scade rapid nivelul colesterolului si a grasimilor din organism.

Una dintre mancarurile cele mai indicate in perioada de post sau pentru copii este tocanita de legume!

Pastele integrale cu legume reprezinta o masa delicioasa, satioasa si usor de preparat.

Ravioli cu branza si spanac este o reteta perfecta daca doriti sa preparati ceva rapid si delicios!

Crema de zahar ars este una dintre prajiturile care ne-au facut deliciul copilariei.

Martini cu votca, combinat cu cidru de mere si indulcit cu scortisoara si un amestec de zaharuri reprezinta o bautura ideala in sezonul merelor sau oricand doriti sa consumati un astfel de cocktail.

Se aleg pentru conservele de iarna vinete tinere, proaspete, de marime potrivita, care sa incapa cate doua intr-un borcan.

Ardeii verzi sunt umpluti vara cu orez sau carne si dati la cuptor. Iarna ei pot fi folositi la conserve si umpluti cu legume radacinoase.