Aperitive / Garnituri

Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!

Ca sa fie mai gustoase, pentru chiftelele de legume se poate folosi un amestec de legume mai consistent cu oua si condimente.

Aluatul de friganele se foloseste la prepararea diverselor aperitive la tigaie.

Volovanul este un fel de aluat frantuzesc folosit la prepararea diverselor mancaruri.

Inainte de a fi date la cuptor, ciupercile se umple cu diverse ingredinte, cum ar fi coditele de la ciuperci si ceapa.

La fel ca pentru reteta de ciuperci la gratar, se aleg ciuperci proaspete, mari si frumoase.

Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci proaspete, de marime mijlocie.

Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent care poate fi servit inclusiv la micul dejun.

Daca sparanghelul este mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, da-i o sansa acestei legume verzi si prepara budinca de sparanghel.

O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.

O reteta gustoasa pentru pranz sau cina este budinca de ciuperci cu franzela.

Galustele de faina cu branza preparate la cuptor se asociaza cu sos alb.

Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut,  incearca si sufleul de paine.

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Omleta sufleu este un aperitiv cald rapid si consistent, ideal pentru micul dejun si chiar pentru cina.

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.

Omleta este un aperitiv la minut care se poate prepara si cu fructe. Daca iti surade ideea, incearca o omleta cu mere, cu visine sau cu alta fructa de sezon.

O reteta la minut este cascavalul pane.

Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.

O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie. Aceste se prepara similar cu budinca de stevie.

Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.