Bauturi

Afla cum se prepara cele mai faimoase cocktail-uri, cum se garniseste clasicul pahar de sprit sau cum sa iti impresionezi musafirii cu bauturi alese. Citeste ultimele retete de bauturi alcoolice si nealcoolice daca vrei sa iti incepi cu forta diminetile sau sa te rasfeti din plin cu o bautura fresh pe o zi torida!

Limoncello este la origine o bautura  de casa ce provine din sudul Italiei si care astazi este recunoscuta  in intreaga lume. Iata cum se prepara Limoncello!

Surprinde-ti invitatii si prietenii cu o bautura inedita, gustoasa si spectaculoasa: punch din pepene verde!

Brandy-ul  este o bautura  alcoolica care  de obicei este confundat cu cognacul. Cognac este bautura care se obtine  la fel ca si brandy-ul dar, presupune distilarea vinurilor doar din regiunea Cognac (o regiune viticola din Franta).

Vara  e timpul sa inlocuiesti cafeaua fierbinte de dimineata  cu cea iced coffee. E simplu de preparat astfel ca ti-o poti face singur si te va  costa astfel mai putin decat daca ai cumpara-o gata preparata. Iata cateva retete simple care te ajuta sa faci iced coffee.

Irish coffee este una din cele mai cunoscute variante de cafea, care reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru servirea musafirilor.

Scotch-ul este whisky-ul facut în Scotia. Este produs acolo de sute de ani, insa continua sa captiveze prin gustul sau de lemn dulce.

Daca va place sa consumati alcool si o faceti in mod regulat, iata ce trebuie sa faceti pentru a preveni mahmureala: