Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau fierbere.

Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de minune cu condimentele puternice.

Carnea de curcan constituie o alternativa la cea de porc, mai ales de sarbatori, cand pregatim multe feluri de mancare.

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat.

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau vrei sa mananci o delicatesa, incearca reteta piept de rata cu portocale.

Coltunasii la cuptor se pot prepara din carne de berbec.

“Ravioli” este un fel  italienesc asemanator cu coltunasii nostri.

Daca ti-au placut coltunasii cu branza, in mod sigur vei adora coltunasii cu carne.

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

Pentru rulada de carne se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de care este greu sa te plictisesti vreodata.

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

O reteta ce poate fi preparata primavara in preajma Pastelui sunt sarmalele de miel cu frunze de stevie.

Untura se foloseste cu precadere iarna, cand se taie porcul in ajun de Craciun.

Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in straturi si date la cuptor.

Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la murat.

Pentru fript la gratar trebuie alesi neaparat porumbei foarte tineri.

Musacaua este o mancare gustoasa si satioasa care se prepara din carne macra in combinatie cu legume, cum ar fi vinete, cartofi sau varza.

Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.

Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon deoarece cartofi se gasesc pe piata mereu.