Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente:

Dovleceii umpluti cu carne se prepara in acelasi mod ca si ardeii umpluti.

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.

O reteta gatita in special vara sunt ardeii umpluti cu carne sau cu orez. Alte legume umplute sunt dovleceii si rosiile.

Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

Carnea de gasca se poate asezona atat cu fasole verde, cat si cu fasole uscata. Iata o reteta delicioasa de gasca cu fasole boabe.

Chiftelele marinate au un gust deosebit daca sunt combinate cu tarhon sau alte ierburi aromate, cum sunt frunzele de dafin.

Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.

Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet.

Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau in sezonul rece,daca fructele sunt conservate prin uscare.

Chftelele marinate se obtin din carne  tocata de vaca, porc si de miel.

Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.

Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in tigaie.

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.