Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Pentru rulada de carne se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de care este greu sa te plictisesti vreodata.

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

O reteta ce poate fi preparata primavara in preajma Pastelui sunt sarmalele de miel cu frunze de stevie.

Untura se foloseste cu precadere iarna, cand se taie porcul in ajun de Craciun.

Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in straturi si date la cuptor.

Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la murat.

Pentru fript la gratar trebuie alesi neaparat porumbei foarte tineri.

Musacaua este o mancare gustoasa si satioasa care se prepara din carne macra in combinatie cu legume, cum ar fi vinete, cartofi sau varza.

Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.

Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon deoarece cartofi se gasesc pe piata mereu.

Aspicul este o gelatina care se obtine de regula din carne de vita si porc care ii da tarie.

Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga.

Musacaua cu vinete este o mancare delicioasa care poate fi preparata vara cu vinete proaspete si iarna cu vinete congelate.

Pentru aceasta reteta cu sos rosu se folosesc 3 porumbei tineri, masline si diverse condimente pentru gust.

Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.

Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente.

Pentru aceasta reteta se folosesc obligatoriu porumbei tineri.

O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza.

Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce.

Aceasta reteta se obtine din varza dulce umpluta cu carne si sos.