Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.

Pentru aceasta mancare se folosesc obligatoriu numai porumbei tineri.

Daca v-ati asteptat la o reteta dulce cu mere, iata ca noi va propunem mere umplute cu carne macra (se foloseste la alegere carne de pasare sau de vita).

Muschiul de vaca preparat cu sos de ciuperci este o reteta foarte hranitoare si gustoasa.

Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se frige.

Aceste legume de vara se pot umple cu carne, dar si cu alte ingrediente. Iata ce varianta de vinete umplute va propunem noi pentru week-end.

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Curcanul umplut este o reteta apetisanta si satioasa numai buna pentru gurmanzi. Aceasta reteta poate fi preparata inclusiv pentru noaptea de Revelion.

Guliile se umple la fel ca si ardeii, cartofii sau ceapa cu carne, orez si alte ingrediente care dau gust mancarii.

Pentru cei care au carne de porc impanata si le place sa consume slanina, iata o reteta de preparare a slaninei de Craciun.

Ingrediente:

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom.

Ceapa este una dintre legumele care se prepara umplute, in caz ca stii sa sa o scobesti cu grija.

Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.

Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.

Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente: