Dulciuri

Iti aduci aminte de aroma de cozonaci sau de briosele preparate cu dragoste de bunica in copilarie? Iata cum poti prepara zeci de retete delicioase de prajituri, torturi festive sau placinte, adorate de copii si savurate cu placere de intreaga familie!

 

Acadelele din pandispan sunt o modalitate grozava de a consuma prajituri, fara a modifica retetele acestora, iar datorita dimensiunilor reduse pot fi consumate de catre copii si adulti, indiferent de ocazie.   

Fursecurile din premix de tort sunt usor de preparat, mai ales daca aveti ca ajutoare copii.

Cozonacul este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de Craciun! Astfel, pentru a va asigura ca acesta nu va lipsi de pe masa dumneavoastra, mai jos gasiti 6 retete delicioase de cozonac!

Rulada de dovleac este o prajitura foarte gustoasa, care contine ingrediente simple si este usor de preparat, dupa cum urmeaza:   

Placinta de mere este un desert clasic, insa v-ati gandit vreodata sa o preparati intr-o crusta de mar?

Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila este un rasfat racoritor, pentru adulti, in zilele toride de vara, fiind extrem de usor de preparat.

Friganelele sau french toast sunt ideale pentru micul dejun, pranz sau cina, fiind preferate atat de copii, cat si de adulti.

Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa incerci pasca cu branza de vaci.

Daca va plac torturile de ciocolata, insa nu va incumetati sa faceti unul, deoarece vi se pare ca acest lucru este foarte complicat, iata o reteta simpla si rapida, la indemana oricui:

Crema de zahar ars este una dintre prajiturile care ne-au facut deliciul copilariei.

Ai pofta de ceva dulce si esti gata sa fii creativ in bucatarie? Checul cu mere va corespunde intru totul asteptarilor tale.

Daca doriti sa pastrati gustul proaspat al capsunelor pe tot cuprinsul anului, congelarea acestora este una dintre solutii.

Fructul pasiunii se numara printre cele mai delicioase fructe din lume.

Daca va plac capsunele proaspete si prajitura cu branza  atunci le puteti combina, pentru a crea un desert delicios.

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant.

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Un desert consistent, hranitor si deosebit de aromat este cozonacul pufos cu fulgi de migdale.

Cozonacul umplut cu mac este o alternativa a coznacului traditional de casa.
Daca pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacul clasic, umplutura difera, in sensul ca in loc de stafide, cacao, rahat sau nuci, acest cozonac de casa se umple cu mac.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara cozonacul umplut cu mac si alte mirodenii.