Reteta traditionala: Coltunasi cu branza

Reteta traditionala: Coltunasi cu branza

6

Se poate adauga si o lingura de branza de oi, daca nu este iute.

7

In fiecare patrat de aluat se pune cu lingurita putina branza, se intoarce in doua, astfel incat sa formeze triunghiuri, strangandu-se bine marginile intre degete, pentru a se lipi bine aluatul.

8

Cu un sfert de ora inainte de masa se fierb la foc potolit, intr-o cratita mare cu apa clocotita si sare.

9

Se scurg bine de apa si se oparesc cu unt.

Mod de servire:

Coltunasii cu branza s pun pe un platou si se servesc fierbinti.

Pagina 2/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Coltunasii cu carne se pot prepara fierti, la cuptor dar se pot gati si prajiti in aluat...
Coltunasii la cuptor se pot prepara din carne de berbec. Ingrediente: - 250 g carne, - o...
Daca ti-au placut coltunasii cu branza, in mod sigur vei adora coltunasii cu carne. Ingrediente: - 250...