Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta de toast cu ou, bacon, paine si cascaval.
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta de toast cu ou, bacon, paine si cascaval.
Tinand cont de acest lucru, ne-am gandit sa va propunem o reteta care intruneste in totalitate principiul de mai sus.
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- o felie de paine
- un ou
- o felie de bacon
- o felie cascaval sau cas afumat
Mod preparare toast cu ou bacon, paine si cascaval:
Se pune la incins o tigaie tip gratar, unde se va adauga felia de paine. Se lasa sa se prajeasca pe o parte.
Cand s-a prajit suficient, o intoarceti si adaugati peste partea prajita felia de cascaval sau cas. Noi am ales pentru o varianta romaneasca si am adaugat cas afumat.
In acelasi timp, in tigaie se pune si felia de bacon.
Separat, se pune la incins o tigaie cu ulei unde se va prepara oul ochi.
Cand painea s-a prajit si pe cealalta parte, se ia de pe gratar si se pune pe o farfurie.
Peste paine si cas se adauga felia de bacon si oul ochi.
Se poate servi alaturi de cartofi prajiti sau alaturi de legume (rosii, castraveti, ardei).
Pofta buna!
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.