Atentie! Joburile astea favorizeaza ingrasarea

Atentie! Joburile astea favorizeaza ingrasarea

5. Artist, designer si arhitect. Acestea sunt meserii in care munca este independenta iar strictetea programului nu exista. Lipsa regulilor este valabila, din pacate si in cazul alimentatiei. Oamenii care activeaza in aceste domenii mananca ce si cand doresc.

6. Asistent administrativ. Un alt job static care implica mereu obligativitatea de a-i ajuta pe altii. Stresul si anxietatea depasesc limita permisa in acest domeniu. Din lipsa de timp, acesti angajati mananca neregulat, de cele mai mute ori la birou.

7. Om de stiinta. Intelectualii sunt asociati, in genere, cu lipsa de miscare, de exercitiu sportiv. Fiind prea dornici sa descopere in permanenta lucruri noi, acesti profesionisti uita obiceiurile alimentare sanatoase. La NASA, de exemplu, se incurajeaza exercitiile in timpul programului si se promoveaza campanii impotriva obezitatii.

8. Politist. Aceasta este una dintre cele mai stresante profesii. Mai ales, pentru politistii care fac munca de birou. Pentru acestia, mancarea este adesea singura modalitate eficienta de combatere a stresului.

Pagina 2/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Relatiile sunt una din cele mai eficiente metode pentru a gasi “reteaua ascunsa a locurilor de munca”. ...
Anumite companii trimit oferte de munca persoanelor cu calificari care se potrivesc locurilor de munca pe care...
Multi oameni sunt convinsi ca fericirea inseamna sa te casatoresti si sa faci copii. In realitate, exista...