Reteta: Vinete impanate cu sos

  Reteta: Vinete impanate cu sos

6

Se taie ca fideaua tot zarzavatul si se prajeste de asemenea in ulei.

7

Cand zarzavatul s-a inmuiat, se umplu vinetele prin despicaturi, adaugand si cate un fir de usturoi, se leaga cu frunze de telina oparite si se asaza intr-o cratita.

8

Daca mai ramane zarzavat, se pot umple si cativa ardei grasi, care se asaza printre vinete.

9

Se face un sos din putin ulei, bulion sau cateva rosii date prin sita, sare, piper, o lingurita de zahar si faina.

10

Se toarna sosul in cratita si se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, o jumatate de ora.

Mod de servire:

Mancarea de vinete impanate cu sos se serveste rece.

Pagina 2/2
Etichete: vinete, vinete impanate, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze. Ingrediente:-...
Vinetele cu branza la cuptor pot fi servite la dejun sau la cina, ca aperitiv. Ingrediente: -...
Ideala pentru persoanele cu stomacul sensibil, salata de ardei copti este un fel de mancare apreciat in...