Cum sa devii MAGICIAN. Iti dezvaluim 6 dintre cele mai cunoscute TRUCURI

Cum sa devii MAGICIAN. Iti dezvaluim 6 dintre cele mai cunoscute TRUCURI

Abilitatea unui magician consta in capacitatea lui de a ne mentine viu interesul pentru urmatorul numar. Iluzionistul de prima mana este, de multe ori, capabil sa faca lucruri care sfideaza legile cunoscute ale Universului. Sau cel putin asta ne face sa credem...

Astazi, vom deconspira tehnicile folosite pentru realizarea unora dintre cele mai cunoscute trucuri din istorie.

1. Taierea unui om cu fierastraul de la jumatate. Probabil, am vazut cu totii acest truc sangeros, care mereu ne ingrozeste. Ei bine, momentul n-ar mai fi deloc socant, daca am cunoaste realitatea: in interiorul cutiei magice se afla...doi asistenti. In momentul taierii unul isi indoaie picioarele spre stanga, celalalt partea superioara a corpului spre dreapta.

2. Bancnota rupta. Pare imposibil sa rupi o bancnota si apoi sa o reconstitui. In realitate, chiar asa este! Secretul? Folosirea unui creion special. Acesta este taiat in doua bucati, pe diagonala si este unit la loc de doi magneti puternici. Astfel, devine posibil ca bancnotele sa fie trecute cu usurinta printre cele doua jumatati de magnet si sa ramana intacte.

3. Levitatia. Magicienii au avut mereu mare succes cu acest truc. Secretul este, insa, socant! Cei care vor sa arate ca leviteaza folosesc, de fapt, un suport foarte bine mascat, care trece prin hainele lor si se fixeaza, evident, in pamant.

4. Zig-zag-ul uman. Succesul acestui truc depinde, in mare masura, de abilitatile asistentului. Acesta trebuie sa-si mentina picioarele si mainile intr-o pozitie verticala flexibila si sa se conformeze cu redimensionarile cutiei.

5. Disparitia paharului. Un pahar cu apa de pe masa este acoperit cu o batista. Magicianul ridica, apoi, batista in sus, aruncand-o in aer. Rezultatul: batista cade pe podea, iar paharul de pe masa dispare. In acest caz, trucul e dublu: 1. exista un inel de sarma cusut in batista, care ofera iluzia ca paharul este sub batista; 2. paharul este coborat, apoi, intr-un orificiu secret printr-o gaura din masa.

6. Trucul antigravitatie al lui Michael Jackson. Regretatul artist si dansatorii sai au efectuat acest truc in videoclipul piesei \\\\\\\"Smooth Criminal\\\\\\\". Michael pastreaza intregul corp drept in timp ce gleznele i se indoiaie la un unghi de 45 grade. Secretul este ascuns in pantofii special conceputi pentru acest truc. Acestia se pot fixa de un cui care iese din podea. Cu picioarele fixate de sol, marele cantaret a fost capabil sa efectueze o manevra fizica imposibila...in aparenta :)

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista o multime de trucuri de uz casnic care iti pot usura munca. Unele dintre ele au...
Un truc practic poate scoate pe oricine dintr-o situatie foarte dificila. Sa zicem ca ai ajuns in...
Sunt o multime de momente care ne strica fiecare zi. Fie ne apuca sughitul , intr-un moment...