Alimente procesate, bauturi carbogazoase

Lista articolelor despre alimente procesate si bauturi carbogazoase pe AflaCum.ro

Articole despre alimente procesate si bauturi carbogazoase

Citeste cele mai noi articole despre alimente procesate si bauturi carbogazoase publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alimente procesate si bauturi carbogazoase, pe AflaCum.ro!

In prezent, majoritatea alimentelor sunt procesate, continand cantitati enorme de zahar, grasimi si carbohidrati si putand provoca cancer, daca sunt consumate in mod frecvent, lungi perioade de timp.

Iata 10 alimente cancerigene, care trebuie evitate:

1. Popcorn-ul la microunde are un ambalaj ce contine o substanta daunatoare, prezenta si in teflon, care poate cauza cancer la rinichi, la vezica urinara, la ficat, la pancreas si la testicule. De asemenea boabele de porumb pot proveni din loturi modificate genetic, fara ca acest lucru sa fie mentionat pe ambalaj, sporind riscul aparitiei cancerului, in cazul consumului pe termen lung.

Alimentatia sanatoasa pare sa devina o provocare din ce in ce mai mare, pe zi ce trece! Multi oameni de stiinta ne vorbesc despre alimente atat de periculoase incat pot declansa boli grave precum cancerul. Asta arata si un studiu realizat de cercetatorii francezi de la Universitatea Sorbona.

Alimentele ultraprocesate si cancerul. Studiul realizat pe 105 000 persoane a aratat ca incidenta cancerelor este cu atat mai mare cu cat creste consumul de alimente ultraprocesate. Cercetarea a durat cinci ani, iar rezultatele au relevat faptul ca daca mancam cu 10% mai multe alimente procesate, atunci riscul imbolnavirii de cancer creste cu 12%.

Care sunt cele mai periculoase alimente ultraprocesate. Cercetatorii de la Sorbona au inclus pe lista alimentelor ultraprocesate prajiturile, painea si chiflele produse in masa, chipsurile, batoanele de ciocolata, dulciurile, bauturile carbogazoase, semipreparatele congelate si toate preparatele facute preponderent din zahar si grasimi.

Producatorii de alimente folosesc aditivi si chimicale in produsele lor pentru a le face mai bune si mai durabile. Din fericire, tot mai multi oameni se feresc de astfel de alimente, constienti de pericolele care le dau tarcoale. Astazi, va prezentam o lista de 9 produse nesanatoase, care pot duce la diverse complicatii alimentare.

1. Branza de vaci. numiti producatori de lactate adauga amidon, ceea ce incheaga produsul final.

Cum sa verifici branza: adauga cateva picaturi de iod in branza si amesteca bine. Daca amestecul devine albastru, atunci ai in fata un cas de calitate indoielnica si nu branza de vaci.

In general, expertii ne sfatuiesc ca pentru a fi sanatosi trebuie sa scadem in greutate, sa mancam mai putin, sa facem mai multa miscare, sa ne marim nivelul de energie din organism, sa dormim mai mult, sa prevenim deshidratarea si sa bem mai multa apa.

Iata, insa, 12 sfaturi ciudate, benefice pentru sanatate:

1. Beti cafea inainte de culcare, pentru a avea un somn odihnitor. Explicatia pentru acest lucru ciudat este aceea ca in timpul somnului cofeina curata creierul de adenozina, o molecula ce sporeste starea de oboseala. Astfel, somnul devine mai odihnitor.

Sanatatea este de nepretuit, asadar trebuie intretinuta, deoarece o data pierduta, nu poate fi rascumparata cu toti banii din lume.

Iata 10 lucruri daunatoare pentru sanatate, de evitat:

1. Odihna necorespunzatoare este asociata cu imunitatea scazuta si cu alte probleme de sanatate, deoarece lipsa unui program corect de somn (7-8 ore pe noapte) creste riscul aparitiei infectiilor si a altor afectiuni, precum bolile cardiovasculare, hipertensiunea, diabetul si obezitatea.

Scaderile mari in greutate sunt posibile doar in cazul persoanelor extrem de supraponderale si greutatea optima atinsa in urma unei cure de slabire poate fi pastrata, numai prin adoptarea unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii echilibrate, pe termen lung.

Iata cum puteti slabi 5 kilograme intr-o saptamana, in mod natural:

In primul rand trebuie sa calculati cate calorii trebuie sa ardeti in fiecare zi. Un kilogram inseamna 3500 de calorii, 3,500 x 5 kg = 17,500 de calorii de ars intr-o saptamana, 17,500 / 7 = 2,500 de ars pe zi. Luand in calcul o fluctuatie de greutate de 1 kg pe zi, 2500- 1000 calorii pe zi = 1500 calorii pe zi de ars.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.