Apple, smartphone

Lista articolelor despre Apple si smartphone pe AflaCum.ro

Articole despre Apple si smartphone

Citeste cele mai noi articole despre Apple si smartphone publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Apple si smartphone, pe AflaCum.ro!

Cu siguranta ca fiecare detinator al unui iPhone a descoperit la un moment dat ca nu-si poate instala pe smartphone aplicatii neautorizate de Apple (care nu sunt produse de Apple si nu se gasesc in magazinul oficial App Store).

Daca iti doresti sa instalezi astfel de aplicatii neautorizate pe iPhone-ul, va trebui sa il deblochezi. Care sunt pasii pe care va trebui sa-i urmezi, vei afla imediat.

Va trebui sa-ti descarci in calculator si sa-ti instalezi un program specializat, cum este Greenpoison.

Daca detii un dispozitiv de la Apple, indiferent daca vorbim de telefon, Mac sau Watch, afla ca poti sa dezactivezi actualizarile automate si sa actualizezi manual aplicatiile. Bineinteles, poti reactiva oricand actualizarile automate, astfel incat sa nu fie necesar sa actualizezi manual fiecare aplicatie.

Pe dispozitivele iPhone si iPad, aplicatiile pe care le descarci din App Store sunt actualizate automat in mod implicit. Totusi, daca te lovesti de vreo problema, poti actualiza manual o aplicatie.

Cum sa actualizezi manual aplicatiile pe iPhone/iPad:

Navigarea pe aplicatia Apple Maps ar trebui sa ofere indicatii vocale la fiecare pas, inca de la bun inceput. In cazul in care optiunea este dezactivata, o poti reactiva foarte simplu. De asemenea poti modifica vocea, micsora sau mari nivelul volumului. Despre toate acestea, explicit in materialul de mai jos.

Cum sa obtii indicatii vocale pe Apple Maps. Activarea sunetului:

1. Deschide aplicatia. Ar trebui sa o gasesti pe unul dintre ecranele de pornire. Introdu destinatia si pregateste-te sa conduci.

Te bucuri de noul tau telefon? E normal. Are designul dorit de tine, un ecran generos, se misca foarte bine si poti instala cam orice aplicatie doresti! Il ingrijesti, insa, cum se cuvine? Pentru ca da! Functionarea telefonului depinde de felul in care utilizezi dispozitivul. Iata un set de sfaturi de la angajatii Apple cu privire la modul in care trebuie sa folosesti si sa pastrezi un telefon. Multe dintre regulile de mai jos sunt valabile atat in cazul iPhone cat si in cel al telefoanelor cu Android.

Cum sa ai grija de telefon. Sfaturi de la angajatii Apple:

Foloseste numai incarcatorul original. Incarcarea iPhone-ului/Androidului cu un incarcator neoriginal(fals) poate distruge telefonul! Asadar,chiar si atunci cand esti in vizita la prieteni, intreaba-i intotdeauna daca au incarcatorul original. In caz contrar, telefonul ar putea sa o ia razna. Exista utilizatori de iPhone care s-au plans ca telefoanele lor au luat foc la propriu in timp ce isi lua energie de la incarcatoare fake!

Autentificarea faciala reprezinta cel mai comod sistem de deblocare a telefonului mobil. Nu mai e necesara folosirea PIN-ului sau a parolei-desen. Aceasta metoda intrata pe piata in 2016 nu este si cea mai sigura, insa. Cel putin, nu in cazul anumitor telefoane inteligente.

De ce nu e sigura recunoasterea faciala in cazul deblocarii telefonului? Dintr-un motiv foarte simplu. Multe telefoane inteligente pot fi pacalite cu o simpla poza! Asadar, e lesne de inteles ca aceasta slabiciune usureaza activitatea hotilor, care pot valorifica simplu obiectul furat.

Studiu. O organizatie non profit din Olanda a testat 110 smartphone-uri cu sisteme de autentificare faciala. Din pacate, peste 40%(42 modele) nu au trecut testul. Concret, telefoanele au fost deblocate cu o simpla poza. Iata care sunt acestea:

iPhone X nu este deloc un telefon ieftin, desi e lansat pe piata de ceva timp. Cu toate acestea, vanzarile par sa fie la nivel inalt, daca privim raportul financiar al Apple pentru ultimul trimestru din 2017.

Vanzarile Apple, cele mai bune cifre din istoria companiei. In ultimul trimestru fiscal din 2017, Apple a avut incasari de 88,3 miliarde de dolari! Vorbim de o cifra mai mare decat cele regasite in estimarile initiale Apple(84 si 87 miliarde de dolari)! Profitul efectiv al companiei a fost de circa 20,1 miliarde de dolari. In comparatie cu ultimul trimestru din 2016, s-a inregistrat o crestere de circa 13%!

Cele mai vandute produse Apple din ultimul trimestru al anului 2017: 77,3 milioane de iPhone-uri, 13,2 milioane de iPad-uri si 5,1 milioane de Mac-uri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Ecranul unui telefon este compus din sticla, partea tactila si ecranul LCD. Cand scapi mobilul sau cand...
Majoritatea utilizatorilor Ethernet sunt nemultumiti de faptul ca nu se pot conecta la internet de pe smarthphone,...
Laptopurile MackBook Air pot fi conectate la diferite minitoare, care nu trebuie sa fie neaparat marca Apple,...
Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone...
Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile...